Βασιλικό: Πάγωσαν όταν είδαν τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές!

βασιλικο, σπιτια, διαρρηκτεσ

Όλα έγιναν βραδινές ώρες όταν είχαν φύγει οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στο Βασιλικό. Μάλιστα είχαν ασφαλίσει τα σπίτια τους μέχρι που επέστρεψαν και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν.

Όταν λίγο αργότερα γύρισαν είδαν από τον δρόμο τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές. Στην αρχή πίστεψαν ότι τις είχαν ξεχάσει μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει και πολλές φορές τις αφήνουν ανοιχτές.

Τελικά οι μπαλκονόπορτες δεν είχαν ανοίξει από μόνες τους και ούτε τις ξέχασαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών. Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πως μπήκαν σε σπίτια οι διαρρήκτες στην περιοχή του Βασιλικού.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι συχνά είναι τα κρούσματα μικροκλοπών και στο Βασιλικό με τους διαρρήκτες να απλώνουν τα χέρια τους σε σπίτια, την ώρα που λείπουν οι ιδιοκτήτες τους. Με ρόπαλα στα χέρια μπαίνουν σε ξένες ιδιοκτησίες και τις “ξεγυμνώνουν”.

Αυτή την φορά δεν είχαν ρόπαλα αλλά έδρασαν με μία σκάλα. Πρώτα από όλα οι διαρρήκτες τσέκαραν ότι είχαν φύγει οι ιδιοκτήτες από τα σπίτια τους. Έτσι μπήκαν από την μπαλκονόπορτα στα σπίτια. Κατάφεραν να παραβιάσουν τις μπαλκονόπορτες.

Μέσα σε λίγη ώρα “χτύπησαν” δύο σπίτια στο Βασιλικό. Το ένα βρίσκεται στο ισόγειο και αφού μπήκαν από την μπαλκονόπορτα, πήραν χρήματα αλλά δεν εξαφανίστηκαν.

Ήθελαν να μπουν και στο δεύτερο σπίτι που βρίσκονταν στον επάνω όροφο. Δεν μπόρεσαν να μπουν από την κεντρική είσοδο και προτίμησαν να μπουν και πάλι από την μπαλκονόπορτα.

Δείτε πως μπήκαν σε σπίτι στο Βασιλικό από την μπαλκονόπορτα

Παρόλο που υπήρχε ύψος αρκετό, αυτό δεν τους εμπόδισε. Την λύση την βρήκαν στην σκάλα. Βρήκαν μια σκάλα και ανέβηκαν από εκεί.

Κατάφεραν να βρεθούν στο μπαλκόνι και από εκεί να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα. Πήραν χρήματα και έναν σταυρό και εξαφανίστηκαν.

Λίγα λεπτά αργότερα όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών είδαν τον εσωτερικό χώρο ανακατωμένο και κατάλαβαν ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής.

Για τα περιστατικά ενημερώθηκε η αστυνομία που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.