Πότε θα γίνουν οι λαϊκές αγορές στην Κύμη, στις Κονίστρες και το Αλιβέρι;

Δείτε πότε θα γίνουν οι λαϊκές αγορές στην Κύμη, στις Κονίστρες και το Αλιβέρι.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τον Δήμο Κύμης –Αλιβερίου, η λαϊκή αγορά της Κύμης και η λαϊκή αγορά του Αλιβερίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου αντί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου.

Η αλλαγή της μέρας γίνεται λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊου και μέχρι ο νομός της Εύβοιας βγει από το κατάσταση αυξημένων περιορισμών (κόκκινο).

Επίσης, για τους ίδιους λόγους, η λαϊκή αγορά των Κονιστρών θα γίνει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου αντί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου.

Κανονικά οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με απόφαση της κυβέρνησης και κατόπιν αξιολόγησης των στοιχείων, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σύμφωνα με την kathimerini.gr. Όπως ανέφερε η κ. Πελώνη, η απόφαση ελήφθη προκειμένου να επιμεριστούν οι καταναλωτές σε διάφορα σημεία.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 6 μ.μ. το Σαββατοκύριακο έφερε προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, όπου παρατηρήθηκαν ουρές, ενώ πρόσθεσε –μιλώντας στον ΑΝΤ1- πως «πρέπει να δούμε το πρόβλημα, το οποίο θα ενταθεί σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές το Σάββατο».

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε εξάλλου πως, σε ό,τι αφορά τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων που πλήττονται από την πανδημία, έγιναν αναλυτικές ανακοινώσεις από τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα. «Υπογραμμίζεται ότι το συνολικό κόστος των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί ή σήμερα ανακοινώθηκαν, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων για εργαζόμενους και ανέργους, των αναστολών υποχρεώσεων και άλλων παρεμβάσεων, διαμορφώνεται πλέον στα 5,9 δισ. ευρώ» συμπλήρωσε.