Κυριακή των Βαΐων: Τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;

Πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν τα μαγαζιά την Κυριακή των Βαΐων 2024

Τι
Τι

Δείτε τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή των Βαΐων 2024 Με το εορταστικό ωράριο του Πάσχα τα εμπορικά καταστήματα.

Ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων σούπερ μάρκετ, μαγαζιά. Πώς λειτουργούν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου ενόψει του Πάσχα.

Τα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με το ωράριο που έχουν προτείνει οι εμπορικοί σύλλογοι, θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ πολυκαταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με το ωράριο που προτείνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) θα είναι ανοικτά έως τις 8 το βράδυ.

Η εορταστική περίοδος φθάνει με την Κυριακή των Βαίων να διαφοροποιούνται τα ωράρια στα καταστήματα και στα σούπερ μάρκετ.

Το εορταστικό ωράριο Πάσχα έχει εκείνη την ημέρα τα καταστήματα να ανοίγουν στις 11 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της χώρας προτείνεται εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τι 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Κυριακή του Πάσχα και η Δευτέρα είναι αργία.