Κύμη: Άκαρπες οι έρευνες με τον επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα

κυμη, θριλερ, επιβατη, θαλασσα

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνεται το θρίλερ και η αγωνία του πληρώματος του πλοίου όταν έπεσε στη θάλασσα ένας επιβάτης.

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά στην Κύμη. Όλα έγιναν βραδινές ώρες της Κυριακής (07.05.2023).

Εδώ και ημέρες, συνεχίζουν να ψάχνουν στη θάλασσα ανοιχτά στην Κύμη έναν επιβάτη του πλοίου της γραμμής Κύμης – Σκύρου.

κυμη, θριλερ, επιβατη, θαλασσα

Το πλοίο αναχώρησε από την Κύμη το βράδυ της Κυριακής στις 9 μ.μ.. Θα έφτανε στην Σκύρο στις 10.μ.μ. όταν συνέβη κάτι το απίστευτο.

Κοντά στην Πρασούδα ένας ηλικιωμένος επιβάτης, έπεσε στη θάλασσα.

Πρόκειται για επιβάτη πλοίου και από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Ο ηλικιωμένος, έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4 μποφόρ.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, βλέπετε το πλήρωμα του πλοίου που άμεσα έριξε τις σωσίβιες λέμβους και ξεκίνησε την αναζήτηση του άτυχου άντρα στα νερά του Αιγαίου.

κυμη, θριλερ, επιβατη, θαλασσα

Αμέσως το πλοίο έκανε κράτει και αναστροφή και ξεκίνησε ταχύτατα επιχείρηση διάσωσης. Σε ελάχιστα λεπτά είχαν κατέβει τα 2 σωστικά σκάφη του πλοίου, ενώ ξεκίνησε να γίνεται ονομαστικός έλεγχος των επιβατών, όπου διαπιστώθηκε η απουσία συγκεκριμένου επιβάτη.

Πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν σκάφη του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο στήνοντας μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης.

θριλερ, θαλασσα, κυμη, επιβατη, πλοιου

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 2 πλωτά του Λιμενικού, 3 παραπλέοντα, 2 ιδιωτικά σκάφη και 1 ελικόπτερο.

Τον ηλικιωμένο είδαν δύο επιβάτιδες του πλοίου να πέφτει στη θάλασσα και αμέσως ενημέρωσαν τον καπετάνιο.

Για αρκετή ώρα το πλοίο κατέβασε λέμβους ανοιχτά της Κύμης στην Πρασούδα. Στις 22:30 ενημερώθηκε το πλήρωμα του πλοίου ότι αποδεσμευτήκε από το κέντρο επιχειρήσεων και συνέχισε το ταξίδι για τη Σκύρο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος άντρας ταξίδευε μόνος του από την Κύμη για την Σκύρο ενώ μέχρι και αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες οι έρευνες.