Κύμη: Δείτε πως γλίτωσε την βροχή ένας τερματοφύλακας!

κυμη, τερματοφυλακασ, βροχη

Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε σε γήπεδο στην Κύμη. Η φωτογραφία που θα δείτε είναι από αγώνα ποδοσφαίρου και θα δείτε τι ασύλληπτο έκανε ένας τερματοφύλακας για να γλιτώσει την βροχή!

Μια εποχή που δεν υπήρχε η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου και οι παίκτες έπαιζαν με μεγάλο πάθος για να ικανοποιήσουν την εξέδρα. Αυτό που θα δείτε παρακάτω είναι μια ιστορία που έκανε πολλούς να γελάσουν και να λένε την ιστορία από γενιά σε γενιά μιας και κάτι απίθανο, έκανε ο τερματοφύλακας.

Εκείνη την ημέρα είχε βροχή. Δεν είχε αρκετούς φιλάθλους. Πολλοί δεν πήγαν στις κερκίδες αλλά κάθισαν στα αυτοκίνητα τους και παρακολουθούσαν το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι εκείνης της εποχής. Η Κύμη έπαιζε αντίπαλη με τον Ταμυναϊκό.

Ήταν 1981 σε ένα τοπικό ντέρμπι της Κύμης και είναι από το προσωπικό αρχείο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Βέκιου. Η πολύ βροχή φαίνεται να κούρασε τον τερματοφύλακα που δεν άντεξε άλλο και έκανε κάτι το απίθανο στην Κύμη.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, κουράστηκε να είναι μούσκεμα και έκανε κάτι το ανεπανάληπτο που δεν το βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο.

Έτσι έκανε κάτι το απίθανο για να γλιτώσει από την βροχή ο τερματοφύλακας. Έκανε το θεϊκό και άνοιξε την ομπρέλα.

κυμη, απιθανο, βροχη

Ο τερματοφύλακας δεν ήθελε να βραχεί όπως οι παίχτες και έβγαλε τα γάντια και πήρε την …ομπρέλα.

Το πόσο ήρθε το σκορ δεν ξέρουμε, το σίγουρο είναι ότι ο τερματοφύλακας δεν … βράχηκε! Το σκορ της αναμέτρησης ξεχάστηκε με το πέρασμα των χρόνων, όχι όμως και αυτή η εικόνα. Μάλιστα… για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι