Κορονοϊός Εύβοια: Δείτε τι κάνουν πριν το τοπικό lockdown! [Φωτογραφία]

Ο κορονοϊός στην Εύβοια καλά κρατεί και μάλιστα προβληματίζουν τα αυξημένα κρούσματα ενώ υπάρχει ο φόβος ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πάμε για τοπικό lockdown!

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, χθες, Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, στον Δήμο Χαλκιδέων με αφορμή την αυξητική τάση του επιδημιολογικού φορτίου.

Κορονοϊός Εύβοια: Rapidtest πριν το τοπικό lockdown;

Ξεκίνησαν σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, rapid test μέχρι και τις 13:30 rapid tests, στις αρχές της οδού Αβάντων (πίσω από Δικαστικό Μέγαρο).

Προβληματισμένη η Νέα Αρτάκη για τα κρούσματα!

Προβληματισμός επικρατεί και στην Νέα Αρτάκη εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων. Ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Μπάμπης Κώσταρος, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουτσελίνη.

Παράλληλα πραγματοποιούνται rapid tests, σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”, στο Λιμάνι στη Νέα Αρτάκη.

Στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Επιπλέον εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και η ανάγκη συνεχούς παρουσίας της Αστυνομικής και Λιμενικής Αρχής, με εντατικοποίηση των ελέγχων, προκειμένου να συνεχίσουν οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να διατηρηθεί ο Δήμος Χαλκιδέων στο καλό επίπεδο, που μέχρι στιγμής βρισκόταν.

Τέλος, από σήμερα το βράδυ ξεκινάει ο νέος κύκλος απολυμάνσεων από τα συνεργεία του Δήμου στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.