Βόρεια Εύβοια: Αυτό που είδε μπροστά του δεν θα το ξεχάσει ποτέ

βορεια ευβοια, ξεχασει ποτε

Χαραγμένο στην μνήμη του θα είναι αυτό που είδε μπροστά του, και δεν θα το ξεχάσει ποτέ μιας και έζησε τον τρόμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όλα έγιναν σε κεντρικό δρόμο της Βόρειας Εύβοιας την ώρα που ήταν πάνω στην μηχανή του. Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν συνέβη στις Ροβιές.

Αυτό που είδε μπροστά τους ένας οδηγός μηχανής στην Βόρεια Εύβοια, δεν θα το ξεχάσει ποτέ μιας και τον έστειλε στο νοσοκομειο.

Καθώς βρίσκονταν στον δρόμο και πήγαινε για την Λίμνη, είδε τον χάρο με τα μάτια του.

Πάνω του έπεσαν αγριογούρουνα. Δεν μπόρεσε με τίποτα να τα αποφύγει και σαν αποτέλεσμα τον έριξαν από το όχημα.

Δυστυχώς άλλο ένα ατύχημα προστίθεται στην Εύβοια εξαιτίας των αγριογούρουνων. Δεν ξεχνάμε ένα παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα όπου γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι.

Όσον αφορά το περιστατικό στην Βόρεια Εύβοια, ο οδηγός τραυματίστηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι επειδή τα αγριογούρουνα δεν βρίσκουν επαρκή τροφή στα καμένα ορεινά, αναγκάζονται να κατέβουν χαμηλότερα και να την αναζητήσουν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Οι κάτοικοι με την σειρά τους ανησυχούν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα που κατά καιρούς προκαλούν ζημιές σε χωράφια.

Υπάρχουν οδηγοί που φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και με το αυτοκίνητό τους καθώς υπάρχει κίνδυνος για σοβαρό ατύχημα εάν κάποιο ζώο πεταχτεί ξαφνικά στον δρόμο.