Χαλκίδα: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα τι ήταν στα νερά στην παραλία

παραλια, χαλκιδα, επαθαν πλακα, προσεξαν

Δεν χρειάζεται πανικός μιας και η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη αλλά είχε γίνει στο παρελθόν στην παραλία στη Χαλκίδα. Και βέβαια δεν είναι κάτι που πρέπει να σας τρομάζει αν γίνεται από απόσταση.

Είναι από τα περιστατικά που σπάνια βλέπετε και για αυτό όσοι το είδαν, πήραν φωτογραφικές μηχανές και κινητά και αποτύπωσαν την στιγμή που έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα στα νερά στην παραλία.

Πρόκειται για έναν απρόσμενο επισκέπτη που τον είδαν να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από τον παραλιακό δρόμο. Οι εικόνες που τράβηξαν εκείνη την χρονική στιγμή έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για έναν καρχαρία που έκανε την εμφάνιση του στη Χαλκίδα και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα πλάσματα κολυμπούν στα Ελληνικά νερά.

Όσοι περπατούσαν και έκαναν την βόλτα τους στην παραλία στη Χαλκίδα, σταμάτησαν και εστίασαν σε αυτά που έβλεπαν μπροστά τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλα ψάρια επισκέπτονται την συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Ένα πολύ μεγάλο ψάρι το είχε κάνει πριν πολλά χρόνια.

παραλια, χαλκιδα, επαθαν πλακα, προσεξαν

Ένας καρχαρίας είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής και άρχισε να κάνει κύκλους. Ο συγκεκριμένος καρχαρίας, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο, αλλά εκείνες τις στιγμές ο φόβος είναι διάχυτος όταν τον βλέπεις από κοντά.

παραλια, χαλκιδα, επαθαν πλακα, προσεξαν

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν όσοι απολάμβαναν το περπάτημα τους. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν πολλούς μήνες στα social media, δίχως να επηρεάζεται από την ανθρώπινη παρουσία, έφτασε κοντά στην παραλία της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.