Καιρός Εύβοια: Έρχονται πάλι χιόνια στα μέσα της επόμενης εβδομάδας!

Τα Χιόνια θα επιστρέψουν από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και στην Εύβοια.

Ο καιρός στη Χαλκίδα μπορεί αυτή την περίοδο να είναι ηλιόλουστος αλλά δεν φαίνεται να το χαρούμε και πολύ μιας και θα αλλάξει από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Κάποιοι λένε ότι αυτό που ζούμε αυτή την περίοδο είναι αλκυονίδες μέρες.

Ο καιρός στην Εύβοια θα φέρει χιόνια;

Ακραία μεταβολή του καιρού βρίσκεται προ των πυλών της Ελλάδας, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ τόνισε πως αναμένουμε τρία κύματα κακοκαιρίας, το ένα πιο ισχυρό από το άλλο.

Το πρώτο κύμα θα έχει βροχές

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το πρώτο περνάει σήμερα και μέχρι αύριο. Θα απασχολήσει κυρίως τη Δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Θα έχουμε, όμως, ένα πέρασμα βροχοπτώσεων και για άλλες περιοχές, κυρίως του ηπειρωτικού κορμού της χώρας μας.

Καιρός στην Εύβοια: Έρχονται πάλι χιόνια και βροχές!

Το δεύτερο κύμα θα δώσει βροχές το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο περνάει και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας. Πάλι τις περισσότερες βροχές τις περιμένουμε στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Ένα γρήγορο πέρασμα και από τις υπόλοιπες περιοχές.

Έρχονται χιόνια στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Θα είναι το σημαντικότερο κύμα, που πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή μιας και έρχεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, κοντά στην Τετάρτη με Πέμπτη. Ένα πολύ ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό θα οργανωθεί στην περιοχή της Αδριατικής.

Θα κατηφορίσει, λοιπόν, προς τη χώρα μας και θα δώσει πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πυκνά χιόνια, ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα, προς την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα.

Τέλος, σύμφωνα με τον κύριο Μαρουσάκη, θα πέσει και η θερμοκρασία μέσα σε αυτό το σύστημα κακοκαιρίας, θα φέρει ψυχρότερες αέριες μάζες.