Εύβοια: Εξαφανίστηκε η θάλασσα στο Αλιβέρι

Εύβοια: Δείτε πως χάθηκε η θάλασσα στο Αλιβέρι

Τελικά η φύση παίζει τα δικά της παιχνίδια και ξέρει να εξαφανίζει ακόμα και τη θάλασσα όπως θα δείτε αυτό που έγινε στο Αλιβέρι.

Η απίθανη φωτογραφία που θα δείτε έγινε ένα πρωί στο Κάραβο στο Αλιβέρι. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και συμβαίνει συχνά όταν υπάρχει υγρασία.

Η εικόνα που θα δείτε είναι καταπληκτική και δεν περιμένετε να δείτε αυτή την εικόνα στη θάλασσα. Δείτε πως χάθηκε η θάλασσα και θα πάθετε πλάκα.

Δεν μιλάμε για απλή ομίχλη αλλά για πυκνό πέπλο ομίχλης στην Εύβοια. ​Χάθηκαν όλα και η θάλασσα για λίγο. Απόκοσμο θέαμα με όλη την θάλασσα μετατρέποντας ολόκληρη την περιοχή σε σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Οι κάτοικοι από το Αλιβέρι αλλά και όσοι είδαν την παρακάτω φωτογραφία είχαν την ευκαιρία, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, να απολαύσουν και να φωτογραφίσουν το μοναδικό θέαμα.

Μία υπέροχη εικόνα συνάντηση ο Αντώνης Λάμπρου ένα πρωινό. Η πάχνη είχε βρει το καταφύγιο της στην θάλασσα στον Κάραβο και την μετέτρεψε σε μαγεία. Μάλιστα σε κάποια στιγμή όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι σαν να εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φαινόμενο αναμένεται να επαναληφθεί και κατά τις επόμενες ημέρες, ενώ εικάζεται πως η ομίχλη οφείλεται σε ένα ισχυρό ρεύμα θαλασσινού αέρα που προκάλεσε σημαντική αύξηση της υγρασίας. Για αυτό τον λόγο χάθηκε η θάλασσα στο Αλιβέρι, στην Εύβοια.

Εύβοια: Δείτε πως χάθηκε η θάλασσα στο Αλιβέρι