Η αξία ενός επιχειρηματικού δώρου

Μπορεί η επιλογή δώρου προς συγγενείς και φίλους να φαίνεται μια απλή υπόθεση, όμως η αντίστοιχη διαδικασία για πελάτες και συναδέλφους είναι αρκετά πολύπλοκη και πολλές φορές μας οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο.

    Η αποτελεσματικότητα των εταιρικών δώρων πηγάζει από την ικανότητα τους να μεταδίδουν ένα στοχευμένο, ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο μήνυμα στους πελάτες, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα δώρα ίδιου περιεχομένου, που, παρόλο που θα εκτιμηθούν, δεν θα εντυπωσιάσουν το ίδιο όσο ένα πρωτότυπο, ξεχωριστό, με προσωπικότητα δώρο. Αναλυτικότερα, τα επιχειρηματικά δώρα βασίζουν την αποτελεσματικότητα τους σε συγκεκριμένους παράγοντες όπως για παράδειγμα την ευρεία αποδοχή, τη λεπτομερή στόχευση του κοινού και το σωστό timing. Ο ιδανικός χρόνος να δωρίσετε ένα ημερολόγιο 2021 είναι τώρα, την περίοδο των γιορτών, όπου φτάνουμε πλέον στο τέλος του 2020 και χρειαζόμαστε έναν ιδανικό καθοδηγητή για το νέο έτος. Βέβαια, αν επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε λίγο παραπάνω και να πρωτοτυπήσετε, μπορείτε να αφήσετε το δικό σας προσωπικό στοιχείο στο δώρο σας. Σε ένα επιχειρηματικό προϊόν δηλαδή, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να τυπώσετε το λογότυπο σας και επιπρόσθετες πληροφορίες επικοινωνίας έτσι ώστε να εκθέτετε τα στοιχεία σας όσο διαρκεί η χρήση του προϊόντος και να διαφημίζεται καλύτερα και πιο εύστοχα η εταιρία σας.

   Οι άνθρωποι – οι οποίοι φυσικά θα πρέπει να είναι και πιθανοί πελάτες σας – δεν έχουν καμία αντίρρηση να λάβουν δωρεάν ένα χρήσιμο, πρακτικό και καλόγουστο προϊόν! Ποσό μάλλον όταν πρόκειται για τα ημερολόγια 2021, την ιδανική πρόταση δώρου για να ξεκινήσει οργανωμένα και εμπνευσμένα η νέα χρονιά. Για να κάνετε τις δημιουργίες σας ακόμα πιο εντυπωσιακές και να τους δώσετε μεγαλύτερη αξία, επιλέξτε να αφήσετε την δίκη σας προσωπική πινελιά στα δώρα που χαρίζετε στολίζοντας τα με όμορφα μηνύματα, το προσωπικό σας στυλ και το δικό σας λογότυπο. Έτσι, κάθε φορά που θα γίνεται χρήση του προϊόντος σας, κερδίζετε από την έκθεση του λογοτύπου και της επωνυμίας σας τόσο στον άνθρωπο που έχετε δωρίσει το προϊόν, όσο και από τους γύρω ανθρώπους που μπορεί να το δουν. Ένα καλό εταιρικό δώρο όπως είναι οι ατζέντες, τα σημειωματάρια και τα ημερολόγια αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη στον παραλήπτη και μπορούν σαφώς να έχουν μεγαλύτερα και μακροπρόθεσμα οφέλη για μια εταιρία η οποία προβαίνει σε μια τέτοια χειρονομία ως ένδειξη αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης προς πελάτες και συνεργάτες της, καθώς ταυτόχρονα δηλώνει επισήμως την ταυτότητα του αποστολέα, την ενεργή παρουσία του στα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, και τέλος τον επαγγελματισμό του.

   Η διανομή των επιχειρηματικών δώρων μπορεί να πραγματοποιηθεί τη στιγμή που εσείς θεωρείτε κατάλληλη, ιδανικά όμως τώρα που διανύουμε μια εορταστική περίοδο, υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο να χαρίσετε απλόχερα ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο σε συναδέλφους ή πελάτες σας.