Και όμως είμαι ακόμα εδώ; Ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ και τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο;

Η ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, η σύγχρονη ρομαντική κωμωδία “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια καθώς πρόκειται για μια αστεία ιστορία που υμνεί τη χαρά της ζωής.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 24:00, στην ΕΡΤ1.

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο;

Ήρθε το happy end που όλοι περίμεναν στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο Αντώνης αποφάσισε να το παίξει Θεός Έρωτας και τα καταφέρνει μια χαρά. Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι και πάλι μαζί. Η Κέλλυ γνώρισε τον αντικαταστάτη του Μάριου, τον Νικόλα, και έκανε μια μεγαλειώδη γκάφα μαζί του που τους έφερε όμως πολύ κοντά.

Ο Αντρέας δεν άφησε την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική, ενώ ο Θανάσης ξεκόλλησε επιτέλους απ’ την Κέλλυ.

Τέλος, η Αιμιλία πέρασε τις καλύτερες τελευταίες μέρες της στην πτέρυγα της Κατερίνας και το μόνο που ζήτησε ήταν στην κηδεία της να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν.

Κι έτσι η Κατερίνα ανέλαβε να τα οργανώσει όλα, όπως ακριβώς τα ήθελε η Αιμιλία. Ωστόσο, η Κατερίνα είχε ένα ατύχημα που έφερε τον θάνατό της, όμως όπως οι περισσότερες σειρές είχε happy end.

Η Κατερίνα ζωντάνεψε και έζησε μια ευτυχισμένη ζωή με τον Αλέξανδρο.