Εύβοια: Έρχεται αυστηρό lockdown;

Μεγάλη είναι η ανησυχία στη Χαλκίδα, αλλά και στην Εύβοια μιας και είναι μια ανάσα κοντά στο τοπικό lockdown.

Τις τελευταίες ημέρες είναι ραγδαία η αύξηση των κρουσμάτων. Μάλιστα οι φορείς της Εύβοιας έκαναν έκτακτη σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη για να αποφασίσουν το μέλλον της κατάστασης.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στον ΕΟΔΥ καθώς για άλλη μια μέρα εμφανίστηκαν αρκετά κρούσματα κορονοϊού σε σύγκριση με χθες που ήταν πάλι 23.

Rapid test πριν το αυστηρό τοπικό lockdown στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσθηκε να γίνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου rapid test σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. Την ίδια ώρα στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, πρόκειται να πραγματοποιηθούν rapid tests, στην Αρτάκη, σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, από τις 9 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης.

Ανήσυχος ο Νίκος Χαρδαλιάς για την Εύβοια-Δεν ανακοίνωσε ακόμα τοπικό lockdown!

Στην ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Δήμο τονίζοντας πως τόσο η Χαλκίδα όσο και για κοντινές περιοχές όπως η Αρτάκη, παρουσιάζουν αυξητική τάση κρουσμάτων κρούοντας καμπανάκι για αυστηρή τήρηση των μέτρων προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά του ιού.