Δείτε πως εξαφανίστηκε ένας δρόμος στο Αλιβέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες που θα δείτε από το Αλιβέρι είναι απίθανες.

Θα δείτε πως εξαφανίστηκε ένας δρόμος μέσα σε λίγα λεπτά. Μια απίθανη φωτογραφία όπου η θάλασσα τα κάλυψε όλα. Εξαφάνισε την πλαζ, τα δέντρα και έφτασε μέχρι τον δρόμο.

“Κάθε φορά που φυσά, η θάλασσα φτάνει μέχρι το δρόμο.” μας είπε κάτοικος από την περιοχή που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο. Μάλιστα συμπλήρωσε: “Ο αέρας ήταν ισχυρός. Συνήθως οι Νότιοι άνεμοι κάνουν πολλές ζημιές στην περιοχή.”

Η περιοχή όπου είναι τραβηγμένη το βίντεο είναι η παραλία από τον Κάραβο Αλιβερίου και έπειτα όπου τώρα στην καραντίνα, πολλοί προτιμούν να κάνουν το περπάτημα τους.

Λίγα λόγια για το Αλιβέρι

Το Αλιβέρι είναι μικρή πόλη και ανήκει στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί έδρα. Έχει πληθυσμό 4.827 κατοίκους.

Η Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου αποτελείται από τους οικισμούς Αλιβέρι, Ανθούπολη, Κατακαλός, Κάραβος, Λάτα και Μηλάκι και έχει συνολικό πληθυσμό 5.249 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Η θάλασσα φτάνει μέχρι τον δρόμο και σιγά σιγά τον καταστρέφει.

Το Αλιβέρι είναι σύγχρονη κωμόπολη, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά από την έδρα του Νομού Εύβοιας, Χαλκίδα. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε λόφους και βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από τις ακτές του Ευβοϊκού Κόλπου. Επίνειο και λιμάνι του Αλιβερίου είναι ο Κάραβος, που αποτελεί και το τουριστικό κέντρο της περιοχής. Στη νοτιοανατολική πλευρά του Καράβου βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα εργοστάσια της περιοχής, της ΔΕΗ και της ΑΓΕΤ.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο από την περιοχή του Αλιβερίου όπου οι δυνατοί άνεμοι εξαφάνισαν τον δρόμο, την παραλία και τα δέντρα μέσα σε λίγα λεπτά.