Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε 1 λεπτό!

1. Ξεκινούν οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021. Η είσοδος στα διδακτήρια θα γίνεται μόνο με την χρήση self test όπου θα τα προμηθευτούν οι γονείς από την Πέμπτη του Πάσχα.

2. Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Πέμπτη 6 Μαΐου, στις 10 το πρωί. Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία της Αγοράς, στη Χαλκίδα.

3.Ο Δήμος Χαλκιδέων τηρώντας το έθιμο της Πρωτομαγιάς, στολίζει το Μαγιάτικο Στεφάνι του Δήμου, σήμερα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην παραλία της Χαλκίδας. Το στεφάνι θα βρίσκεται εκεί από τις 10 το πρωί και όσοι πολίτες περνούν από το σημείο, μπορούν να βάζουν το λουλούδι τους.

4. Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια θα είναι σήμερα τα τρένα στη Χαλκίδα. Εξαιτίας της απεργίας θα υπάρξει αναστολή των νυχτερινών δρομολογίων στη γραμμή της Χαλκίδας (μεταξύ Αθηνών – Οινόης – Χαλκίδας – Αθηνών).

5. Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις και ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.