Κλιματιστικά Stylish της Daikin – Εκεί όπου η καινοτομία συναντά τη δημιουργικότητα

Η επιλογή κλιματιστικού μπορεί να αναβαθμίσει όχι μόνο το κλίμα αλλά και την αισθητική του χώρου μας. Η Daikin δημιούργησε τη σειρά κλιματιστικών Stylish για όσους θέλουν να συνδυάσουν καινοτομία και δημιουργικότητα για τη διαμόρφωση ενός ιδανικού κλίματος άνεσης στο σπίτι ή το γραφείο.

Η σειρά Stylish διακρίνεται για τη συμπαγή και λειτουργική σχεδίασή της, που είναι κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους, και είναι διαθέσιμη σε τέσσερις κομψούς χρωματισμούς. Ξεχωρίζει, επίσης, για τα τεχνολογικά της χαρακτηριστικά, όπως το φαινόμενο Coanda, που επιτυγχάνει βελτιστοποίηση της ροής του αέρα.

Τα πλεονεκτήματα της σειράς

Η σειρά Stylish περιλαμβάνεται στην κατηγορία premium κλιματιστικών της Daikin και προσφέρει επιπλέον οφέλη σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών:

Ποιότητα αέρα

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρόνια για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με τα μόρια του αέρα, η τεχνολογία Flash Streamer απομακρύνει τα αλλεργιογόνα όπως η γύρη και οι μύκητες, απομακρύνει τις ενοχλητικές οσμές (καπνού, κατοικιδίων κ.α.) και προσφέρει καλύτερο και πιο καθαρό αέρα. Το σύστημα φίλτρων της Daikin διαθέτει ενσωματωμένη βούρτσα που τα καθαρίζει τακτικά και αυτόματα, ενώ έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στους ιούς του αναπνευστικού και τον κορονοϊό.

Έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας

Ένας έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας υπολογίζει τη θερμοκρασία στις επιφάνειες του δωματίου με στόχο τη δημιουργία ενός ιδανικού κλίματος άνεσης. Μετά τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του δωματίου, ο έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα σε ολόκληρο τον χώρο, αποφεύγοντας τις ζώνες όπου εκείνη τη στιγμή ανιχνεύεται ανθρώπινη παρουσία, και στη συνέχεια μεταβαίνει στη λειτουργία ροής θερμού ή ψυχρού αέρα προς τις αντίστοιχες περιοχές.

Αθόρυβη λειτουργία

Η σειρά Stylish χρησιμοποιεί έναν ειδικά σχεδιασμένο ανεμιστήρα για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα επιτυγχάνοντας υψηλότερη ενεργειακή απόδοση (Α+++) σε χαμηλά επίπεδα θορύβου. Για την επίτευξη υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, η Daikin σχεδίασε έναν ανεμιστήρα που λειτουργεί ιδανικά μέσα στην πραγματικά συμπαγή εσωτερική μονάδα Stylish. Συνδυαστικά, οι καινοτομίες του ανεμιστήρα και του εναλλάκτη θερμότητας επιτυγχάνουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση σε επίπεδα θορύβου τα οποία είναι πρακτικά μη αντιληπτά. Η μονάδα λειτουργεί τόσο αθόρυβα, που σχεδόν ξεχνάτε ότι είναι εκεί.

Εφαρμογή Onecta

Όπως συμβαίνει με όλα τα κλιματιστικά τοίχου της Daikin, στη σειρά Stylish μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημά σας από όπου κι αν βρίσκεστε, με την εφαρμογή Onecta. Απολαμβάνετε έτσι μέγιστη άνεση και συνδεσιμότητα, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας, μέσω τοπικού δικτύου ή internet.

Αξιοποιώντας τα Amazon Alexa ή Google Assistant μπορείτε να ελέγχετε βασικές λειτουργίες όπως το σημείο ρύθμισης θερμοκρασίας, τη λειτουργία (ψύξη ή θέρμανση), την ταχύτητα ανεμιστήρα και πολλά άλλα!

Η εφαρμογή Onecta παρέχει πρόσβαση σε διάφορες δυνατότητες για τον έλεγχο του κλίματος εντός του χώρου σας. Επιτρέπει τη διαχείριση της θερμοκρασίας, της λειτουργίας (ψύξη ή θέρμανση), του καθαρισμού του αέρα και του ανεμιστήρα με τον διαδραστικό θερμοστάτη. Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών προγραμμάτων και λειτουργιών ενώ, επιπλέον, καταγράφει την ενεργειακή κατανάλωση κάθε κλιματιστικού, σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει έως 50 μονάδες.

Το φαινόμενο Coanda

Η σειρά Stylish της Daikin ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο: Το φαινόμενο Coanda, το οποίο βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα για τη δημιουργία ενός ιδανικού κλίματος. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένες περσίδες, το φαινόμενο Coanda δημιουργεί δύο διαφορετικά μοτίβα ροής αέρα ανάλογα με το αν το κλιματιστικό βρίσκεται σε λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης. Η εστιασμένη ροή αέρα επιτρέπει έτσι καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας σε όλο το δωμάτιο.

Διαθέσιμο σε 4 χρώματα

Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις κομψούς χρωματισμούς λευκού, μαύρου, ασημένιου και όψης ξύλου. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η συμπαγής και λειτουργική σχεδίαση, κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Οι στρογγυλεμένες γωνίες και η λιτή σχεδίαση του πάνελ βοηθούν στην διακριτική ενσωμάτωση του κλιματιστικού στο χώρο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κάθε εσωτερική διακόσμηση. Οι περιορισμένες διαστάσεις του το αναδεικνύουν ως τη μονάδα με την πιο συμπαγή σχεδίαση στην αγορά.

Η σειρά Stylish έχει λάβει τα βραβεία σχεδιασμού Red Dot και Good Design ενώ έχει αποσπάσει και την τιμητική μνεία iF για την καινοτόμο εμφάνιση και τις λειτουργικές της δυνατότητες.