Χαλκίδα: Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν του ζήτησαν ένα ποτήρι με νερό

εφιαλτησ, ποτηρι νερο, χαλκιδα

Το δόλωμα ήταν ένα ποτήρι με νερό, όταν είδαν ένα ηλικιωμένο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα.

Ένα ποτήρι με νερό ήταν το πρόσχημα για να ζήσει λίγα λεπτά αργότερα τον εφιάλτη. Μάλιστα ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η εγκληματικότητα στην Εύβοια είναι ανεβασμένη με την αστυνομία να έχει αυξήσει τις περιπολίες της.

Το δόλωμα ήταν ένα ποτήρι με νερό

Ο εφιάλτης ξεκίνησε έξω από το σπίτι ηλικιωμένου στη Χαλκίδα. Μάλιστα δείχνει το θράσος και τη «συνταγή» που χρησιμοποιούν ορισμένοι προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Θύμα ένας ηλικιωμένος άντρας που ήταν μόνος και ανήμπορος να αντισταθεί. Οι δράστες, δύο γυναίκες και ένας άντρας, μπήκαν στην αυλή και του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό και όταν ο άτυχος άντρας γύρισε την πλάτη για να πάει να τους φέρει, ξεκίνησε ο εφιάλτης. Με όση δύναμη είχαν άρχισαν να τον χτυπούν μέχρι που τον έριξαν στο έδαφος.

Όταν ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε, εκείνοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνέχισαν να ψάχνουν για λεφτά.

Βρήκαν λίγα χρήματα και αφού τα πήραν, έγιναν καπνός. Βέβαια δεν χάρηκαν για πολύ την λεία τους μιας και πιάστηκαν σήμερα 25.04.2023, από αστυνομικούς της ασφάλειας και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε..

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε στα γεράματα από τη μια στιγμή στην άλλη.