Χιλιαδού Εύβοια: Το απίστευτο σημάδι στη θάλασσα

ευβοια, απιστευτο σημαδι, θαλασσα, χιλιαδου

Είναι από τις φωτογραφίες που πραγματικά σε τρομάζουν και είναι ένα απίστευτο σημάδι που κάνει τα τελευταία χρόνια την εμφάνιση του. Λίγο πριν εμφανιστεί, σκοτείνιασε για λίγο ο ουρανός στη Χιλιαδού. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν αρκετούς μήνες αλλά από ότι μας είπαν οι κάτοικοι δεν είναι πια ένα σπάνιο φαινόμενο.

Αυτό το απίστευτο σημάδι στη θάλασσα τους έχει γίνει συνήθεια. Είναι από τις απίθανες εικόνες που μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι από τις στιγμές που ο ουρανός σκοτεινιάζει ακόμα και το καλοκαίρι. Τα σύννεφα πυκνώνουν και εξαφανίζεται ο ήλιος. Η θάλασσα αλλάζει μορφή.

Οι άνεμοι δυναμώνουν και αυτό το μοναδικό φαινόμενο εμφανίζεται στη θάλασσα. Η Εύβοια είναι περιοχή που συχνά δέχεται υδροστρόβιλους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το φαινόμενο ήταν εντυπωσιακό και γινόταν ακόμη περισσότερο καθώς ο ουρανός συννέφιασε και η θάλασσα στη Χιλιαδού «σκοτείνιασε».

Δεν είναι επικίνδυνοι και δεν χρειάζεται να τους πλησιάσεις. Δείτε την απίθανη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο enikos.gr.

ευβοια, σημαδι, θαλασσα, χιλιαδου