Εύβοια: Έρχεται νέα μεγάλη επένδυση στον τουρισμό με εκατοντάδες θέσεις εργασίας

ευβοια, επενδυση, τουρισμο

Μεγάλη εταιρεία στον χώρο του τουρισμού κάνει ντεμπούτο και αναλαμβάνει νέο ξενοδοχείο στην Εύβοια ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει και εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Μια νέα μεγάλη επένδυση είναι προ των πυλών για τον νομό μας.

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση στον τουρισμό για την Εύβοια, όπου οι κάτοικοι βλέπουν με καλό μάτι.

Το πρώτο της θέρετρο στην Ελλάδα θα ανοίξει μεγάλη εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού στο μεγαλύτερο νησί στους Πεταλιούς στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Πρόκειται για μια ακόμη υπερπολυτελή διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων, που μπαίνει στη χώρα μας, και έρχεται στην Εύβοια για μια μεγάλη επένδυση στον τουρισμό, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση ενός εμβληματικού θερέτρου.

Πολλοί ονομάζουν τους Πεταλιούς ως «Μαλδίβες της Ελλάδας». Και δεν είναι ψέμα. Μπορεί ο νότιος Ευβοϊκός να μην συγκρίνεται με την απεραντοσύνη του Ινδικού Ωκεανού, ωστόσο δεν είναι τυχαίο ότι τα νησιά έγιναν αγαπημένο θέρετρο για τους επιφανείς ήδη από χρόνια στα οποία δεν υπήρχε τουριστική ανάπτυξη.

ευβοια, επενδυση, τουρισμο

Τα χρόνια πέρασαν και έρχεται μεγάλη επένδυση που θα αναπτυχθεί στο νότιο τμήμα της του μεγαλύτερου νησιού του συμπλέγματος και αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος του 2027.

Η μεγάλη επένδυση στον τουρισμό στην Εύβοια θα περιλαμβάνει 75 υπερ-πολυτελείς βίλες και 20 branded κατοικίες, εστιατόρια, χώροι ευεξίας και εκγύμνασης, και ενα beach club. Το θέρετρο θα είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος από το λιμάνι της Ραφήνας ή από τα λιμάνια του Μαρμαρίου ή της Καρύστου στην Εύβοια.

Τέλος εκτιμάται ότι αυτή η μεγάλη επένδυση στην Εύβοια θα δημιουργήσει 800 θέσεις απασχόλησης. Επιπροσθέτως κατά τη φάση λειτουργίας θα δημιουργηθούν 400 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας με πολλές ειδικότητες.