Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες στην Εύβοια

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι αναρτήθηκαν, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο”, οι δασικοί χάρτες.

Πρόκειται για το σύνολο των περιφερειακών ενοτήτων των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Στην ιστοσελίδα του Φορέα μας (www.apdthest.gov.gr), αναρτάται το πλήρες κείμενο των ανακοινώσεων – προσκλήσεων των αρμόδιων Διευθύνσεων Δασών προς κάθε ενδιαφερόμενο για γνώση και τυχόν υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών καθώς και τα ψηφιακά αρχεία των στην διεύθυνση.

Για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης να λαμβάνει γνώση στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο“, μέσω της οποίας και μόνον, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτών. Επισημαίνεται ότι για τις περιοχές με κυρωμένο δασικό χάρτη αντιρρήσεις δέχεται μόνο το αναμορφωμένο τμήμα του αναρτούμενου δασικού χάρτη και μόνο ως προς τα τμήματα που δεν έχουν ήδη υποβληθεί αντιρρήσεις ή αιτήματα προδήλων σφαλμάτων.