Αυχενική διαφάνεια: Πότε πραγματοποιείται;

Πότε γίνεται η αυχενική διαφάνεια και πως η έγκυος θα μπορέσει να δει το έμβρυο;
Πότε γίνεται η αυχενική διαφάνεια και πως η έγκυος θα μπορέσει να δει το έμβρυο; Φωτογραφία αρχείου χωρίς πνευματικά δικαιώματα: unsplah.com

Πότε γίνεται η αυχενική διαφάνεια και γιατί πρέπει να την κάνουν όλες οι έγκυες;

Η αυχενική διαφάνεια είναι ίσως η σημαντικότερη υπερηχογραφική εξέταση της εγκυμοσύνης και υπάρχει ένας χρονικός ορίζοντας όπου πρέπει να γίνεται.

Η αυχενική διαφάνεια, σύμφωνα με την έρευνα που διαβάσαμε στο newse, είναι μία από τις σημαντικότερες εξετάσεις προγεννητικής διάγνωσης που περιλαμβάνεται πλέον στις εξετάσεις ρουτίνας για μια γυναίκα που είναι έγκυος. Η αυχενική διαφάνεια γίνεται σε όλες τις γυναίκες και είναι “υποχρεωτική” μιας και είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του τομέα της γενετικής. Μπορείτε να δείτε πολλά πράγματα από τους πρώτους μήνες που η γυναίκα είναι έγκυος. Η αυχενική διαφάνεια είναι μια εξέταση υπερήχων που κυριολεκτικά, σώζει ζωές!

Πότε γίνεται η αυχενική διαφάνεια και πως η έγκυος θα δει το έμβρυο;

Προς το τέλος του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης, ο ιατρός μπορεί να συστήσει έναν από τους διάφορους προγεννητικούς ελέγχους που διενεργούνται, συμπεριλαμβανομένης της αυχενικής διαφάνειας. Όταν γίνεται η αυχενική διαφάνεια, η γυναίκα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί το έμβρυο από την οθόνη του υπολογιστή. Η αυχενική διαφάνεια, πρέπει να γίνεται μεταξύ της 11ης και 13ης εβδομάδας + 6 ημέρες ή αλλιώς όταν το κεφαλουριαίο μήκος του εμβρύου είναι μεταξύ 45 με 84 χιλιοστά.