Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τουρισμός για όλους 2022-23

Ήρθε και άλλο voucher για τουρισμό έπειτα από κλήρωση

Έγινε η κλήρωση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Ανακοινώθηκαν, έστω και με καθυστέρηση, τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Ήταν η δεύτερη κλήρωση για το «Τουρισμός για Όλους» η οποία έγινε 16 Σεπτεμβρίου και μπορείτε εύκολα και απλά να δείτε τα αποτελέσματα.

Η νέα κλήρωση για το τουρισμός για όλους αφορούσε όσους έκαναν ήδη αίτηση κατά το διάστημα που η σχετική πλατφόρμα ήταν ανοιχτή. Η αίτηση έγινε στα μέσα καλοκαιριού και μάλιστα βγήκαν και τα πρώτα αποτελέσματα του τουρισμός για όλους 2022.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2022, TOURISM4ALL, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2022, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2022-23 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, GOV.GR ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, VOUCHER GOV, TOURISMFORALL, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2022-23 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ 2022-23, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2022,
voucher για τουρισμό: 200 ευρώ

Τα νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο vouchers.gov.gr/tourism4all, ανοίγουν τον πίνακα με τα αποτελέσματα και κάνουν αναζήτηση με τον μοναδικό αριθμό που έχει η αίτησή τους.

Εναλλακτικά και πιο εύκολα μπαίνουν κατευθείαν στο σύστημα για να δουν εάν η αίτησή τους έχει εγκριθεί η όχι.