Σκαμπό μπαρ: κάντε τη καλύτερη επιλογή

Το σκαμπό μπαρ αποκτάει όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα σε επιχειρήσεις εστίασης αλλά και ξενοδοχείων, καθώς δίνει μια μοντέρνα αίσθηση στη διακόσμηση σας χωρίς να πιάνει μεγάλο χώρο.

Στη περίπτωση που αναρωτιέστε τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά του ιδανικού σκαμπό, το άρθρο μας είναι για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε από τις διαστάσεις.

Τα σκαμπό μπαρ δεν έχουν προκαθορισμένες διαστάσεις, και διατίθενται σε διάφορα ύψη και μεγέθη. Έχοντας κατά νου την ασφάλεια του πελάτη σας, είναι σημαντικό να μετρήσετε σωστά την απόσταση από το μπαρ ή την νησίδα για να σιγουρευτείτε ότι ο πελάτης δεν δυσκολεύεται να ανέβει και να καθίσει στο σκαμπό. Ο γενικός κανόνας είναι ότι μεταξύ του κάτω τμήματος του μπαρ και του σκαμπό πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 30 εκ. Επιπρόσθετα, να θυμάστε ότι πρέπει να υπάρχουν 66 έως 76 εκ. απόσταση μεταξύ του κέντρου ενός σκαμπό και του κέντρου του διπλανού σκαμπό για να μπορούν οι επισκέπτες σας να κάθονται άνετα.

Σκαμπό μπαρ

Το στιλ που σου ταιριάζει.

Μπορείς να βρεις αμέτρητα σχέδια και μια πλούσια γκάμα από σκαμπό μπαρ, όπως είναι τα σκαμπό χωρίς πλάτη. Τα σκαμπό χωρίς πλάτη είναι ιδανικά για μικρότερους χώρους, καθώς δεν έχουν μεγάλο όγκο και είναι σύνηθες το να τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους είναι ότι μετά από αρκετή ώρα γίνονται άβολα. 

Ή τα σκαμπό με μπράτσο για μεγαλύτερη καθιστική άνεση και κομψότητα.

Και τέλος τα σκαμπό που περιστρέφονται, και δεν χρειάζονται μόνιμη μετακίνηση, κάτι που θα σώσει το δάπεδο σας από πιθανές φθορές.

Σκαμπό μπαρ

Το υλικό του σκαμπό έχει μεγάλη σημασία.

Ο λόγος είναι επειδή σαν ιδιοκτήτης επιχείρησης θέλετε τα σκαμπό σας να έχουν τον μεγαλύτερο αναμενόμενο χρόνο ζωής, να μην φθείρονται και να μη χαλάνε την συνολική αισθητική του χώρου σας. Είναι αδιαμφησβήτητο το γεγονός ότι τα μεταλλικά σκαμπό είναι τα πιο ανθεκτικά, και ταιριάζουν σε μια μοντέρνα χαλαρή διακόσμηση. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι τα ξύλινα, που με τη σειρά τους έχουν μεγάλες αντοχές, αλλά επίσης έχουν και το πλεονέκτημα ότι συνδυάζονται πιο εύκολα με κάθε είδους ντεκόρ, είτε είναι πιο κομψό είτε πιο ζεστό.

Εάν χρειάζεσαι σκαμπό μπαρ εξωτερικού χώρου.

Στη περίπτωση που σκέφτεστε να τοποθετήσετε σκαμπό μπαρ στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ή καφέ σας, τότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το υλικό τους θα αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως είναι η βροχή, έντονη υγρασία και η ζέστη, έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί και χρειαστείτε να προμηθευτείτε με σκαμπό εκ νέου.

Η λύση για εσάς είναι τα μεταλλικά ή πλαστικά σκαμπό, και σε κάποιες περιπτώσεις και τα ξύλινα σκαμπό. Επιπλέον, μπορείτε να συναντήσετε έναν συνδυασμό υλικών που αποτελεί την ιδανική επιλογή, όπως είναι ο συνδυασμός ξύλου και πλαστικού καθίσματος.

Σκαμπό μπαρ

Τιμή vs Ποιότητα

Η χαμηλή τιμή μπορεί να είναι μια σημαντική παράμετρος κατά την διαδικασία της αγοράς, αλλά κάτι ακόμη που αξίζει να προσέξεις είναι το πόσο πρόθυμοι είναι οι πωλητές που θα επιλέξεις, στο να σου λύσουν την κάθε απορία που μπορεί να σου προκύψει. Διότι όπως αναφέραμε και παραπάνω, η επιλογή του ιδανικού σκαμπό θα σε σώσει από ανούσιες ταλαιπωρίες και στο μέλλον.

Η mexil διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σκαμπό μπαρ για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Ρίξτε μια ματιά στους καταλόγους μας, η εύρεση του ιδανικού σκαμπό είναι μόλις μια αναζήτηση μακριά.