Θα δοθεί το fuel pass 3;

fuel pass gov, fuel pass 2 gov, επιδομα βενζινησ, fuel pass 3 gov
Στον ανήφορο βαδίζει και πάλι η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης

Είναι το θέμα των ημερών μιας και υπάρχει μεγάλη άνοδο στην βενζίνη, είναι το τι θα γίνει με το fuel pass 3.

Μπορεί να δοθεί επιταγή ακρίβειας αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά μιας και έρχονται Χριστούγεννα. Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, ένα νοικοκυριό δεν κάνει όνειρα ούτε για black Friday αλλά ούτε και για cyber Monday.

Την ίδια ώρα, στον ανήφορο βαδίζει και πάλι η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, χωρίς επιδοτήσεις και Fuel Pass 3, τη στιγμή που οι πολίτες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια όπως θα δείτε και στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού alpha.

Fuel pass 3 αίτηση taxisnet: Πότε ανοίγει;

Άτομα από την κυβέρνηση την ίδια ώρα επαναλαμβάνουν ότι δεν έχει τεθεί θέμα για fuel pass 3, αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για νέο επίδομα βενζίνης από 65 μέχρι 85 ευρώ, όμως, αφήνουν ένα μικρό «παραθυράκι» για νέες παρεμβάσεις.

Πολλοί πολίτες ευελπιστούν αυτή η στήριξη να υπάρξει και μέσω του fuel pass 3. Τα κριτήρια φαίνεται ότι θα είναι τα ίδια, με την ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου να «κλειδώνει» στις αρχές Νοεμβρίου 2022.

Fuel pass 2 προθεσμία

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μπορούσαν να κάνουν χρήση της ψηφιακής κάρτας Fuel Pass 2, όσοι πολίτες δεν είχαν προχωρήσει στην εξαργύρωση της σε κάποιο πρατήριο καυσίμων.

Fuel pass 3: Πως θα γίνει η αίτηση

Αν τελικά δοθεί το fuel pass 3, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που είχε γίνει στο fuel pass 1 και fuel pass 2.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πλατφόρμα η άυλη ψηφιακή κάρτα – η εγκατάσταση και χρήση της οποίας απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC – χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα.

Παράλληλα, σημειώνεται πως το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά και δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.