Φωτογραφίες από την μεγάλη φωτιά στους Ραπταίους

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η Καρυστία δοκιμάζεται πάλι σήμερα, με μεγάλη πυρκαγιά η οποία εξαπλώθηκε με ταχύτητα νότια των Ραπταίων απειλώντας τον οικισμό Δήλησο και τα Νέα Στύρα.
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, κατάφεραν να περιορίσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Περισσότερα από 40 πυροσβεστικά οχήματα και 200 πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν τη μάχη οριοθέτησης και κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Με δέος και σεβασμό παρακολουθούμε τους πιλότους των 8 εναέριων μέσων που επιχειρούν στο μέτωπο, να πραγματοποιούν επικίνδυνες ρίψεις αψηφώντας τις ισχυρές ριπές των ανέμων.
Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή 6 υδροφόρων και 3 χωματουργικών μηχανημάτων, συμμετέχοντας στο συνολικό συντονισμό της επιχείρησης μαζί με τη Δημοτική Αρχή, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τους Εθελοντικούς Συλλόγους.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας, αλλά η πρώτη μάχη δείχνει ότι έγκαιρα κερδήθηκε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Δημοσιεύτηκε από George Kelaiditis στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Παιδική μάσκα με σωστό μέγεθος για παιδιά σε τρία μεγέθη και σε πέντε υπέροχα χρώματα με 100% ελληνικής παραγωγής με ελληνικές διαστάσεις.