Αυτό το τρομακτικό που βρέθηκε κάποτε στα δίχτυα του θα το θυμάται μια ζωή

Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το αντίκρισε στη θάλασσα.

Αυτό το τρομακτικό βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια. Η ψαριά που έγινε ανοιχτά του Ευβοικού και έβγαλε…έναν πολύ μεγάλο θησαυρό.

Ο ψαράς δεν πίστευε με τίποτα στα μάτια του όταν το έβγαλε από την θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το έχεις κρυμμένο σπίτι σου και διώχνει μακρυά την κυτταρίτιδα!

Το μήκος και το βάρος τους ποικίλει ανάλογα με το είδος. Μπορεί να φτάσει και τα 7,6 μέτρα και τα 1.300 κιλά. Και αυτό που σου λέμε δεν είναι ψέμα. Πολλαπλασιάζονται με αβγά. Μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους, που μαθαίνουμε ότι είναι νοστιμότατη. Βέβαια πολλοί τα ψαρεύουν για το δέρμα τους. Κάτι άλλο που δεν ήξερες είναι ότι από το συκώτι τους εξάγεται έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη D.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μάλιστα αν κολυμπούν δίπλα σου, σίγουρα θα ασπρίσεις από τον φόβο σου.

Για την παρακάτω φωτογραφία που θα σου δείξουμε, δεν ισχύει το: “φάτε μάτια ψάρια!”.  Το σαλάχι της φωτογραφίας μας, αυτός ο νοστιμότατος μεζές,  κολυμπούσε αμέριμνος στα ανοιχτά της Εύβοιας.

Αλιεύτηκε ένα μεγάλο σαλάχι  η ηλικία του οποίου υπολογίζεται από 30 εως 40 ετών. Οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα του τυχερού κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το τρομακτικό που πιάστηκε στα δίχτυα του στη θάλασσα στην Εύβοια, είναι ένας υπέροχος μεζές

Ο κόπος του φαίνεται ότι ανταμείφθηκε και με το παραπάνω αφού τόσο μεγάλα σαλάχια δεν πιάνονται κάθε μέρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτά που είδε και όχι οι περαστικοί…​

Όσο για το πως τρώγεται το σαλάχι; Αυτές οι ερωτήσεις είναι περιττές. Μπορείς να το γευθείς είτε αλά Σπετσιώτα με ντοματούλα, σκορδάκι και κρεμμυδάκι στο φούρνο είτε στο τηγάνι συνοδευόμενο από σκορδαλιά…

Δείτε τι τρομακτικό βρήκε στα δίχτυα του στη θάλασσα στην Εύβοια στο newse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών gov: Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι;

Επίδομα μητρότητας: Ποιοι οι δικαιούχοι και η επόμενη πληρωμή;

Επίδομα εργασίας 2022: Ποιοι θα είναι δικαιούχοι;

Προκήρυξη 6κ 2022: Πότε θα κάνετε αίτηση;

Χαλκίδα: Δείτε ποιος πλανήτης εμφανίστηκε στον ουρανό

Δείτε τι απίστευτο πλάσμα εμφανίστηκε σε παραλία της Χαλκίδας

Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός στη Χαλκίδα [Φωτο]

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις