Στόμιο: Δείτε τι σχηματίστηκε στον ουρανό!

σχηματιστηκε, ουρανο, στομιο

Είναι από τις φωτογραφίες που απλά τις βλέπεις κολλάς γιατί δεν είναι συχνό φαινόμενο και το είδαμε να συμβαίνει στο Στόμιο.

Αυτό που σχηματίστηκε στον ουρανό είναι απίθανο και το είδαν όσοι ήταν τυχεροί εκείνη την στιγμή να βρίσκονται στον δρόμο.

Με μια λέξη αυτό που σχηματίστηκε στον ουρανό ήταν μοναδικό και υπέροχο! Μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη βρέθηκαν όσοι ήταν στο τιμόνι.

Στόμιο: Χάθηκε ο ήλιος και σχηματίστηκαν ωραίες εικόνες στον ουρανό

Ξαφνικά χάθηκε ο ήλιος και γέμισε όλη η περιοχή του Στομίου με χιλιάδες πτηνά που έκαναν πολλούς σχηματισμούς πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων.

Μια τεράστια αγέλη από ψαρόνια γέμισε τον ουρανό με τους οδηγούς να κοιτάζουν σαστισμένοι το υπέροχο αυτό θέαμα. Αυτό που σχηματίστηκε στον ουρανό στο Στόμιο, τους άφησε όλους με τον στόμα ανοιχτό.

Στην φωτογραφία θα δείτε το εντυπωσιακό θέαμα ενός τεράστιου σμήνους ψαρονιών να πετούν στο ουρανό, απολύτως συγχρονισμένα.

Μάλιστα πετούσαν όλα μαζί τα ψαρόνια που συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνιση τους στην Εύβοια.

σχηματιστηκε, ουρανο, στομιο

Πετούσαν σε τέλειο συγχρονισμό, χαμήλωναν, υψώνονταν, μαζεύονταν και αραίωναν, σαν να πρόκειται για ένα τεράστιο κινούμενο νέφος στον ουρανό, για ένα τεράστιο συλλογικό οργανισμό.