Αυτό το σημείο επιλέγουν οι ερωτευμένοι στην Εύβοια

Υπάρχουν μέρη όπου μαζεύονται οι ρομαντικοί στην Εύβοια.

Στόμιο νέα: Είναι κάποια μέρη στην Εύβοια όπου λατρεύουν οι ερωτευμένοι όπου όλο τον χρόνο χαζεύεις την ομορφιά της φύσης.

Σίγουρα, αγαπάμε την νυχτερινή ζωή αλλά υπάρχουν, όμως, κι εκείνες οι φορές που θέλουμε πιο prive καταστάσεις, να πάρουμε την καλύτερη παρέα και να απολαμβάνουμε  το ρομαντικό ξημέρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εύβοια ειδήσεις: Το απόκοσμο πλάσμα που βρέθηκε σε παραλία

Λουκίσια ειδήσεις: Δες τι τρομακτικό βγήκε από το χώμα!

Αυτό που βρήκε κάποτε στα δίχτυα του θα το θυμάται μια ζωή

Στόμιο νέα: Αυτό το μέρος ονειρεύονται οι ερωτευμένοι

Τα χαρακτηριστικά που έχουν οι ερωτευμένοι ανθρώπου βρίσκονται ακριβώς στον προσδιορισμό του.

Δεν μπορούν να σταματήσουν να ονειρεύονται το τέλειο ζευγάρι που έχουν δίπλα τους και να φαντασιώνονται πράγματα, όπως ότι θα συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους ή ότι θα βγουν το πιο ξεχωριστό ραντεβού με τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο.

Όμως, μια νέα έρευνα έρχεται να αμφισβητήσει αυτή την κοινή πεποίθηση και να αποδείξει ότι ο αθεράπευτος ρομαντικός μπορεί τελικά να είναι κάτι θετικό. Ποιος να το φανταζόταν!

Αν δεν είσαι ρομαντικός, πρέπει να γίνεις. Παρακάτω σου έχουμε τρία tips:

1) Κράτα το χέρι του συντρόφου σου, όταν πηγαίνεις μια βόλτα. Αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάς και ότι είσαι περήφανος που είσαι μαζί του.

2) Κάνε στον άνθρωπο σου μια έκπληξη. Ετοίμασε του ένα όμορφο πρωινό, μια μέρα που δεν χρειάζεται να σηκωθείτε σαν τρελοί από το κρεβάτι και να τρέχετε. Να είσαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει.

3) Μην είσαι φειδωλός στις αγκαλιές. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τη σωματική επαφή, όποτε χαρίστε την με γενναιοδωρία στο σύντροφό σας, δείχνοντάς του ότι σας είναι απαραίτητος.

Στόμιο νέα: Αυτό το μέρος λατρεύουν πολύ οι ερωτευμένοι

Στις παρακάτω φωτογραφίες του Βασίλη Τσομάκα, θα δείτε το πιο ωραίο ξημέρωμα στην Εύβοια που βρίσκεται στο Στόμιο της Κύμης.