Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 01:03

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Μήπως έχεις αρχίσει να βαριέσαι στη σχέση σου;

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 11:28:09 μμ

Ο συνηθέστερος λόγος που κάνει μία σχέση βαρετή είναι ότι είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας (ακόμη και οι δύο) έχετε αρχίσει να βαριέστε αυτή την εκδοχή του εαυτού σας.

Ναι, κάνατε πολλές προσπάθειες για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, εκείνος έκανε τα πάντα για να σας κάνει ευτυχισμένη –και το πετύχαινε- όμως η σκληρή αλήθεια είναι πως πολλές φορές κάνουμε μία «προβολή» του εαυτού μας πάνω στον σύντροφό μας. Η αρχή μίας σχέσης συνήθως μας αποσπά από την καθημερινή ρουτίνα.

Όταν όμως επαναπαυθούμε σε αυτή, το πιο πιθανό είναι πως επαναπαύονται και οι προσπάθειες που κάνουμε στο πλαίσιό της, χωρίς όμως να δίνουμε αυτό το δικαίωμα και από την άλλη πλευρά. Δεν αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένες από την ζωή μας και απαιτούμε από τον σύντροφό μας να μας κάνει να αισθανθούμε ολοκληρωμένες. Και φυσικά το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε αυτόν. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα ζευγάρια είναι πως η ευτυχία είναι μία διεργασία που προκύπτει καθαρά και μόνο από τον εαυτό μας. Αν δεν την κυνηγήσουμε από μόνοι μας ως άνθρωποι, κανένας δεν θα μπορέσει να μας την προσφέρει από μόνος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]