Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 14:37

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Στέφανα και μπομπονιέρες γάμου: 3 λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να μην καταστρέψετε την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 3:16:41 μμ

Τα στέφανα γάμου και οι μπομπονιέρες είναι ορισμένα από τα κυριότερα γαμήλια είδη που θα χρειαστεί να αγοράσετε κατά την προετοιμασία του γάμου σας. Η επιλογή του καθενός από αυτά δεν είναι όσο απλή δείχνει ούτε και μπορεί εύκολα να αλλάξει εκ των υστέρων  προκριμένου να διορθωθούν τα πιθανά λάθη ή ατοπήματα στην αρχική επιλογή. Για αυτό το λόγο θα βρείτε παρακάτω συγκεντρωμένα τα τρία πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται στα στέφανα και τις μπομπονιέρες γάμου ώστε να μην είστε από εκείνους που είναι καταδικασμένοι να τα επαναλάβουν όπως κάθε πρωτάρης.
Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη χρονική στιγμή που θα τοποθετήσετε τα κουφέτα στις μπομπονιέρες γάμου.
Οι προετοιμασίες που απαιτουνται για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος είναι σαφές ότι διαρκούν μήνες πριν φτάσει η πολυπόθητη αυτή μέρα. Είναι λογικό λοιπόν στην προσπάθεια σας  να ολοκληρώσετε το συντομότερο με  τις εκκρεμότητες  σας στην προετοιμασία,  να επιλέξετε να τοποθετήσετε τα κουφέτα αρκετές μέρες πριν  το μυστήριο μέσα στις μπομπονιέρες γάμου. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση προφανώς γίνεται με σκοπό να ξεφορτωθείτε μια ακόμα εκκρεμότητα από πάνω σας,  όμως κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο λάθος. Αν επιλέξετε να βάλετε τα κουφέτα μέσα στις μπομπονιέρες πολλές μέρες πριν, είναι πολύ πιθανόν τα κουφέτα να αλλοιωθούν και να κολλήσουν στην συσκευασία, ειδικά αν ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Αποφύγετε λοιπόν  να αφήσετε τα κουφέτα να περιμένουν μέρες σε αναμονή για το μυστήριο  και τοποθετήστε τα όσο πιο αργά γίνεται, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να τα απολαύσουν οι καλεσμένοι σας.
Εστιάστε στο υλικό κατασκευής και στην διακόσμηση που θα έχουν τα στέφανα γάμου.
Κατά την διάρκεια της έρευνας αγοράς σας, σίγουρα θα βρείτε διαθέσιμα στέφανα γάμου που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας μείνουν αξέχαστα για την φινέτσα και το αισθητικό τους κάλλος. Πριν πάρετε όμως την τελική απόφαση να αγοράσετε κάποιο από αυτά τα αριστουργήματα ,θα πρέπει να βρείτε την αυτοκυριαρχία να αναρωτηθείτε αν έκτος από ένα ωραίο εξωτερικό περίβλημα, τα στέφανα του γάμου σας διαθέτουν και αντοχή. Μην ξεχνάτε ότι τα στέφανα θα είναι μια χειροπιαστή ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής μέρας που δεν είναι αναλώσιμη. Τα στέφανα γάμου θα τα έχετε για πολλά χρονιά σε μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι σας οπότε θα πρέπει να μπορείτε να εξασφαλίσετε την διατήρηση της καλής τους κατάστασης για όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το υλικό κατασκευής  τους δεν οξειδώνεται από τον ατμοσφαιρικό αέρα και ότι η διακόσμηση που θα στολίζει τα στέφανα του γάμου σας δεν είναι εύθραυστη ή φυσική που θα μαραθεί μετά από λίγο χρονικό διάστημα.
Στέφανα και μπομπονιέρες οφείλουν να ακολουθούν την ευρύτερη θεματολογία του γάμου σας.
Η θεματολογία του στολισμού τόσο στο μυστήριο όσο και στην δεξίωση είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες επιλογές που θα χρειαστεί να κάνετε , μιας και είναι εκείνη στην οποία θα βασιστεί ολόκληρη η διακόσμηση που θα πλαισιώσει το γάμο σας και όχι μόνο.  Ακόμα και τα στέφανα και οι μπομπονιέρες του γάμου  δεν πρέπει να παρεκκλίνουν από αυτή την θεματολογία. Αυτό για σας σημαίνει ότι  θα πρέπει να επιδιώξετε να είστε συνεπείς με την αρχική σας επιλογή  ακόμα και όταν έρθει η ώρα να διαλέξετε τα στέφανα γάμου και τις μπομπονιέρες  έτσι  ώστε η επιλογή που θα κάνετε, να μπορεί  να συνδυαστεί αρμονικά με το ευρύτερο διάκοσμο. Αυτό ίσως σας ακούγεται αρκετά περιοριστικό και είναι , αλλά μπορεί να σας εξασφαλίσει τέλεια αισθητική ισορροπία τόσο στο βίντεο όσο και στις φωτογραφίες του γάμου που είναι και το επιθυμητό  ζητούμενο.
Αν λοιπόν κατορθώσετε να επιλέξετε ανθεκτικά και λιτά στέφανα γάμου και μπομπονιέρες  συμφώνα με την ευρύτερη θεματολογία του γάμου σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσετε με την αρμονία και την προσεγμένη σας οργάνωση. Για να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή στα στέφανα και στις μπομπονιέρες που θα διαλέξετε, ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την πιο σωστή επιλογή είναι να διαλέξετε μια βιοτεχνία ειδών γάμου και βάπτισης στην οποία ξέρετε ότι όλα τα προϊόντα είναι χειροποιήτα αλλά η γνώση πανώ στο αντικείμενο είναι μεγάλη, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε την πιο σωστή επιλογή σε συνδυασμό με τις συμβουλές που θα σας δώσουν.
 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Evianews.com

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο evianews όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]