Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 17:21

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Πώς να επιλέξεις διευθυντικά γραφεία & διευθυντικές καρέκλες

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 1:13:32 μμ

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε ένα μεγάλο μέρος της μέρας τους πίσω από ένα γραφείο. Αυτό από μόνο του κάνει την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού ένα από τα σημαντικότερα σημεία στο κτίσιμο ή την ανανέωση ενός καινούργιου χώρου. Πλήθος έρευνες αποδεικνύουν ότι τα κατάλληλα επαγγελματικά έπιπλα συμβάλλουν και στηρίζουν την ευεξία και την άνεση του προσωπικού, κάτι που όπως είναι φυσικό επηρεάζει την παραγωγικότητα του γραφείου.

Ένα μεγάλο κομμάτι της επένδυσης στον επαγγελματικό εξοπλισμό γραφείου αφορά στα γραφεία και τις καρέκλες.

Διευθυντικά γραφεία και διευθυντικές καρέκλες

Είναι σαφές ότι κάθε εργαζόμενος σε ένα γραφείο, δεν έχει τις ίδιες ανάγκες ακόμα και αν αυτό αφορά απλούς υπαλλήλους. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός θα πρέπει να σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις ξεχωριστές ανάγκες.

Από αυτή την οπτική τα διευθυντικά γραφεία και τα καθίσματα που προορίζονται να εξυπηρετήσουν τα στελέχη του γραφείου ή της επιχείρησης, θα πρέπει να μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχουν οι συγκεκριμένες θέσεις.

Τα στελέχη μιας επιχείρησης, κάνουν λίγο πολύ το γραφείο δεύτερο σπίτι τους καθώς περνάνε ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας τους καθισμένα σε αυτό. Είναι λοιπόν σημαντικό η επιλογή σε διευθυντικές καρέκλες να γίνεται με βάση τις αρχές της εργονομίας, έτσι ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας.

 

Τα διευθυντικά γραφεία από την άλλη θα πρέπει να είναι άνετα και με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Το τελευταίο είναι ουσιαστικό για την καλύτερη οργάνωση μιας δουλειάς που συνήθως έχει υψηλές απαιτήσεις.

Όπως και ο υπόλοιπος επαγγελματικός εξοπλισμός – πολύ δε περισσότερο τα διευθυντικά καθίσματα και γραφεία, είναι η εικόνα της επιχείρησης. Όπως και να έχει λοιπόν, θα πρέπει να αντανακλούν το κύρος της θέσης για την οποία προορίζονται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]