Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 00:55

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Πώς θα αποκτήσετε την ιδανική στιλιστικά κουζίνα

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 9:02:28 πμ
Η κουζίνα αποτελεί έναν σημαντικό χώρο για κάθε σπίτι, αφού σε αυτή θα περάσετε αρκετές ώρες της ημέρας σας μαγειρεύοντας ή γευματίζοντας. Ειδικά στην περίπτωση όπου το σπίτι σας δε διαθέτει χώρο για τραπεζαρία, η κουζίνα έρχεται να την αντικαταστήσει, ενώ γίνεται ακόμα πιο σημαντική. Είναι λοιπόν πολύ λογικό να επιθυμείτε μία ανανέωση για το χώρο αυτό του σπιτιού σας, χωρίς να ξοδέψετε όμως μία περιουσία. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει λύση, καθώς μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στο χώρο αυτό, ώστε να μεταμορφωθεί σε ένα πολύ στιλάτο και μοντέρνο δωμάτιο.
Εάν είστε fans της μόδας και της μοντέρνας αισθητικής, σίγουρα θα εκτιμήσετε τη νέα τάση όπου τα ράφια αντικαθιστούν τα ντουλάπια της κουζίνας. Τα ντουλάπια της πάνω πλευράς μετατρέπονται πλέον σε ράφια, στα οποία έχετε τα πιάτα και τα ποτήρια σας, αποτελώντας παράλληλα τα διακοσμητικά στοιχεία του χώρου αυτού.
Τα πλακάκια της κουζίνας σας ενδέχεται να είναι παλιά και να θέλετε να τα αλλάξετε. Εάν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα άμεσα, μπορείτε κάλλιστα να τα βάψετε σε ένα διαφορετικό χρώμα ή να τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα της  επιλογής σας πάνω τους, αλλάζοντας τελείως την όψη τους. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε ξοδέψει ελάχιστα χρήματα και θα έχετε μία εμφανισιακά καινούρια κουζίνα.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ψυγείο σας. Εάν αυτό είναι παλιό και θέλετε να αλλάξετε την όψη του αλλά δε μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο, δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε και σε αυτή την περίπτωση τα αυτοκόλλητα. ‘Ντύστε’ λοιπόν το ψυγείο σας με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στο χρώμα και στο σχέδιο που επιθυμείτε και αμέσως θα μετατραπεί σε καινούριο.
Οι γωνιακοί καναπέδες είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον και πρακτικό έπιπλο  για κάθε σπίτι. Εάν ο χώρος της κουζίνας σας βέβαια δεν επαρκεί για έναν καναπέ τέτοιου είδους, δοκιμάστε να τοποθετήσετε έναν σε μικρότερο μέγεθος και κλασικό σχέδιο. Σίγουρα η κίνηση θα δώσει αμέσως έναν αέρα άνεσης και πολυτέλειας στο χώρο σας αυτό.
Εάν δε μπορείτε να καταλήξετε στα διακοσμητικά που θα τοποθετήσετε στην κουζίνα σας ώστε αυτή να είναι μοντέρνα και πρωτότυπη, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τη χρήση των βάζων σας. Τοποθετώντας λοιπόν τα βάζα σας πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας ή σε κάποιο ράφι ή ανοιχτό ντουλάπι, εκτός από τη χρηστική τους αξία ταυτόχρονα επιτελούν χρέη διακοσμητικών. Στα βάζα μπορείτε να έχετε τοποθετήσει τα όσπρια, τα ζυμαρικά σας και ό, τι άλλο επιθυμείτε. Ταυτόχρονα θα είστε σε θέση να βλέπετε το απόθεμά τους και να το ανανεώνετε όποτε χρειάζεται.
Ένα χαλί στο στυλ και στα χρώματα που σας αρέσει, σίγουρα θα αναβαθμίσει αισθητικά την κουζίνα σας. Ακόμα, μπορείτε να το αλλάζετε ανάλογα με την εποχή, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει αρμονικό.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείτε όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα χρειαστείτε για την κουζίνα σας στα έπιπλα sofa.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]