Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 17:21

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Πρωτεΐνη Όγκου ή Γράμμωσης: Μάθε ποια χρειάζεσαι

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 1:12:19 μμ

Η πρωτεΐνη είναι το βασικότερο στοιχείο σε κάθε αθλητή που θέλει να χτίσει το τέλειο σώμα. Η καθημερινότητα σου είναι δύσκολη και η προπόνηση μετά τη δουλειά, ακόμα πιο κοπιαστική.

 

Εάν βλέπεις πως τα αποτελέσματα από τις πολύωρες ασκήσεις δεν είναι ικανοποιητικά, δεν σημαίνει πως χρειάζεσαι παραπάνω αφοσίωση και σκληρότερη δουλεία, αλλά μάλλον πως πρέπει να εντάξεις στο διατροφικό πρόγραμμα σου, το κατάλληλο συμπλήρωμα πρωτεΐνης.

Πάμε να γνωρίσουμε τους δύο βασικούς τύπους πρωτεΐνης που μπορείς να βρεις και θα σε βοηθήσουν στο εξατομικευμένο σου πρόγραμμα:

 

Πρωτεΐνη όγκου

Η πρωτεΐνη όγκου, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και είναι εμπλουτισμένο με υδατάνθρακες. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν κάθε έναν που γυμνάζεται και στοχεύει στην ικανοποιητική αύξηση όγκου και δύναμης, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι υδατάνθρακες που περιέχουν, τις περισσότερες φορές έχουν φυτική βάση και προσφέρουν αυτή την θερμιδική αξία που χρειάζεσαι για να αυξήσεις τα κιλά σου και να χτίσεις ευκολότερα και με φυσικό τρόπο, τους μυείς που θες.

 

Πρωτεΐνη γράμμωσης

Πρωτεΐνη δεν χρειάζονται μόνο όσοι «βάζουν όγκο», αλλά και όσο αποσκοπούν στην γράμμωση. Με βάση αυτή την πολύ σημαντική ανάγκη, έχουν σχεδιαστεί οι πρωτεΐνες γράμμωσης από απομονωμένο ορό γάλακτος, χωρίς υδατάνθρακες.

Αυτές οι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, βοηθούν στο «στέγνωμα» του αθλητή κατά τις προπονήσεις και του επιτρέπουν την αποτελεσματική απώλεια βάρους και λίπους, προσφέροντας όμως την μυϊκή αποκατάσταση. Η χρήση αυτού του συμπληρώματος διατροφής, προτιμάται από αθλητές που βρίσκονται σε δίαιτα, ώστε να μην χάνουν τα μυϊκά κιλά τους.

 

Συνδυάζοντας όγκο και γράμμωση

Για κάθε έναν που είναι απαιτητικός και θέλει ένα δυνατό σώμα, αλλά και παράλληλα γραμμωμένο, η λύση είναι ο συνδυασμός πρωτεΐνης όγκου και γράμμωσης.

Οι κορυφαίοι γυμναστές και διατροφολόγοι του κόσμου έχουν καταλήξει πως η έναρξη με πρωτεΐνες όγκου για 2 – 3 μήνες βοηθούν τον αθλητή να χτίσει δύναμη, αντοχή και μυϊκά κιλά και στη συνέχεια να κάνει εναλλαγή με 1 μήνα αποκλειστικά πρωτεΐνη γράμμωσης.

Αυτή η αλλαγή επιτρέπει στο σώμα να δομείται σωστά και στη συνέχεια να σμιλεύεται ώστε να δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βρες τις καλύτερες πρωτεΐνες όγκου και γράμμωσης στο activebody.gr, αλλά και συμπληρώματα διατροφής που προσφέρουν πολλά παραπάνω και μπορούν να συνδυαστούν με την προπόνηση σου, για ακόμα εντυπωσιακότερα αποτελέσματα και πιο δυνατό σώμα, με μεγαλύτερες αντοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]