Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, 00:12

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Παιδικά καλλιτεχνικά ιδιαίτερα μαθήματα: Ομαδικό ή Ιδιωτικό;

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 5:56:52 μμ
Υπάρχουν πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν όταν επιλέγετε ένα καλλιτεχνικό μάθημα.  Έχετε αποφασίσει ότι τα μαθήματα ζωγραφικής, χορού ή μουσικής είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί σας; Τέλεια! Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια τελευταία - και πολύ σημαντική - απόφαση: θα επιλέξετε ένα ομαδικό μάθημα ή ένα ιδιωτικό μάθημα; Η ομάδα του https://www.tutors.gr/ γνωρίζει ποιοι παράγοντες είναι αποφασιστικοί για την επιτυχία ενός καλλιτεχνικού μαθήματος για παιδιά.
 
Η ηλικία του παιδιού και η εμπειρία του στο αντικείμενο
 
Ειδικά όσον αφορά τα παιδιά, ένα ομαδικό μάθημα είναι συχνά η καλύτερη επιλογή
Συνήθως, τα ομαδικά μαθήματα συνιστώνται για μικρά παιδιά (κάτω των 7 ετών). Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα παιδιά βρίσκουν ευκολότερο να μάθουν μαζί με άλλα. Σε ένα τέτοιο μάθημα, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν το ταλέντο τους μέσα από μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση και μπορούν ακόμη και να μάθουν νέα κόλπα το ένα από το άλλο. Επιπλέον, τα ομαδικά μαθήματα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δοκιμάσετε απλά αν σας κάνει αυτό το χόμπι. Αν ένα παιδί απολαμβάνει το μάθημα, είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι θα παραταθεί η διάρκειά του.
Εάν ένα παιδί είναι άνω των 7 ετών, οι γονείς μπορούν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιλέξουν ιδιωτικά μαθήματα. Το πλεονέκτημα ενός ιδιωτικού μαθήματος για παιδιά είναι ότι ο εκπαιδευτής θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στις ανάγκες και στις δεξιότητες του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως τα παιδιά προχωρούν πιο γρήγορα με έναν ιδιωτικό εκπαιδευτή παρά σε ένα ομαδικό μάθημα. Η ανάπτυξη και η βελτίωση της τεχνικής ή η διόρθωση λανθασμένων συνηθειών γίνεται επίσης καλύτερα κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού μαθήματος.
 
Προσωπικότητα και φυσικές δεξιότητες
 
Όταν αποφασίζετε αν θα επιλέξετε ένα ομαδικό ή ιδιωτικό μάθημα για παιδιά, θυμηθείτε να λάβετε υπόψη την προσωπικότητα και τις φυσικές δεξιότητες του παιδιού. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, βεβαίως, το παιδί να διασκεδάζει, οπότε προσπαθήστε να σκεφτείτε τι είδους μάθημα μπορεί να είναι πιο κατάλληλο σε σχέση με αυτή την πτυχή.
 
Εάν ένα παιδί έχει καλές οπτικές δεξιότητες, για παράδειγμα, και έχει την ικανότητα να μαθαίνει αρκετά γρήγορα, ένα ομαδικό μάθημα μπορεί να μην του δώσει  αρκετή πρόκληση και ίσως να θεωρηθεί ακόμη και βαρετό. Στην περίπτωση αυτή, ένας ιδιωτικός εκπαιδευτής μπορεί να βοηθήσει πολύ, καθώς ο έμπειρος επαγγελματίας προσαρμόζει το περιεχόμενο του μαθήματος στις δεξιότητες και την πρόοδο του παιδιού χωρίς να χρειάζεται να φροντίσει τις ανάγκες άλλων παιδιών. Τα ανήσυχα ή πολύ ντροπαλά παιδιά που έχουν μια δύσκολη στιγμή μακριά από τους γονείς τους πρέπει επίσης να εγγραφούν σε ένα ιδιωτικό μάθημα. Ένα εσωστρεφές παιδί θα έχει καλύτερο χρόνο μάθησης με έναν ιδιωτικό εκπαιδευτή, καθώς το περιεχόμενο του μαθήματος θα προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις διαθέσεις του παιδιού.
 
Ημερομηνία και διάρκεια του μαθήματος
 
Ενώ οι χρόνοι εκκίνησης των μαθήματων γίνονται όλο και πιο ευέλικτοι και τα μαθήματα ξεκινούν σχεδόν κάθε μήνα, ένα κλασικό μάθημα αρχίζει νωρίς το απόγευμα. Οι οικογένειες που θέλουν να διατηρήσουν κάποια ευελιξία στο πρόγραμμά τους, πρέπει σίγουρα να επιλέξουν να εγγραφούν σε ένα ιδιωτικό μάθημα. Τα μαθήματα αυτά έχουν πιο ευέλικτα χρονοδιαγράμματα και η διάρκειά τους μπορεί να καθοριστεί μεμονωμένα.
 
Προϋπολογισμός
 
Δύο παιδιά και ο ιδιωτικός εκπαιδευτής τους. Παιδιά διαφορετικών ηλικιακών ομάδων μπορούν να μάθουν μαζί να κάνουν κάτι καλλιτεχνικό και να μοιραστούν έναν ιδιωτικό εκπαιδευτή. Σε γενικές γραμμές, τα ιδιωτικά μαθήματα είναι πιο ακριβά από τα ομαδικά μαθήματα. Μια θετική πτυχή των ιδιωτικών μαθημάτων είναι ότι, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν ταχύτερα, τείνουν να χρειάζονται λιγότερα μαθήματα. Με αυτόν τον τρόπο, μερικά ιδιωτικά μαθήματα μπορεί να είναι ακόμη φθηνότερα από ένα ομαδικό μάθημα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι προσφέρονται συχνά εκπτώσεις για ιδιωτικά μαθήματα  που αφορούν αδέρφια και έτσι πολλά ιδιωτικά μαθήματα γίνονται σημαντικά φθηνότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]