Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 15:30

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Μια καταπληκτική φωνή από την Εύβοια

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - 1:15:29 μμ
Μέσα από τη δράση του Δεύτερου Προγράμματος «ΠΡΩΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ» που παρουσιάστηκαν με την συμμετοχή της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο στούντιο C του Ραδιομεγάρου σε ζωντανή μετάδοση , ενορχηστρωμένα επιλεγμένα τραγούδια πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών της σύγχρονης μουσικής σκηνής , μας συστήθηκε η Ελένη Λαγού με το τραγούδι της «Κύματα» σε δικούς της στίχους και μουσική.

Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Εύβοια. Σπούδασε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική σπουδάζοντας κλασική κιθάρα. Στην πορεία άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι, συμμετέχοντας σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, όπως προσωπικά της project παρουσιάζοντας διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια, και opening acts σε εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών (Ηρώ, Ντο Δίεση).

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία ενώ ταυτόχρονα διανύει το δεύτερο έτος στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών σπουδάζοντας Σύγχρονο Τραγούδι και Θεωρία της Μουσικής. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]