Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 17:54

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Όταν πασίγνωστη τραγουδίστρια βρέθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας που αγάπησε

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 12:41:05 πμ

Μάλιστα γύρισε και βίντεοκλιπ στην περιοχή της Κύμης.

Οι New York Times αναφέρουν πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σοπράνο που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας. Το 1994 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Φύσα Ψυχή μου". Ένα τραγούδι που εγινε αμέσως επιτυχία. Μάλιστα τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ έγιναν σε ένα χωριό της Εύβοιας. Μιλάμε για τον Οξύλιθο. 
Πριν διαβάσεις όλο το ρεπορτάζ, θα μεταφερθούμε έξω από τη Χαλκίδα, στην περιοχή τους Βασιλικού. Θα δεις σε ένα βίντεο, όταν μέσα σε ένα βράδυ εξαφανίστηκαν αυτοκίνητα.

Μαγεύτηκε από τον Οξύλιθο

Ο Οξύλιθος είναι χωριό κτισμένο σε υψόμετρο 190 μέτρων. Απέχει 77 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα και 10 χιλιόμετρα από την Κύμη. Το χωριό πήρε το όνομά του από τον οξυκόρυφο λόφο ηφαιστειακής προέλευσης που υψώνεται βόρεια του οικισμού.Το κύριο χαρακτηριστικό του χωριού είναι ο κωνικός ηφαιστειακός λόφος που υψώνεται βόρειά του. Αυτός ο λόφος δημιουργήθηκε πριν περίπου 11 εκατομμύρια χρόνια στο μέσο της λεκάνης της Κύμης και αποτελεί το πιο εμφανές ηφαιστειακό υπόλειμμα στο κεντρικό Αιγαίο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]