Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020, 07:03

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Δες τι έκανε ένα παλικάρι από τη Χαλκίδα - Πήρε μία απόφαση ζωής!

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 12:25:32 μμ

Η απόφαση ήταν δύσκολη όμως ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. 

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Χαλκιδαίος startuper και business manager Σταμάτης Τσακλάνος μαζί με τους συνεργάτες του φεύγει για τη Μεγάλη Βρετανία. Στόχος του δεν ήταν να βρει ο ίδιος δουλειά αλλά να βρει δουλειά σε όσους Έλληνες επιθυμούν να εγκατασταθούν στη Μεγάλη Βρετανία. Και κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η OPIS Jobs.

Η τρέχουσα κατάσταση στην αγορά εργασίας και η αγωνία των ανέργων για να έχουν σύντομα αποτέλεσμα στην αναζήτηση εργασίας, έχουν οδηγήσει αρκετούς από αυτούς στην λύση της εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό. Πολλοί όμως διστάζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα, καθώς φοβούνται το άγνωστο ή ακόμα και την περίπτωση της απόρριψης σε κάποια συνέντευξη ενώ έχουν ήδη μεταναστεύσει.

Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα

Έπειτα από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς και έρευνας στη Μεγάλη Βρετανία και σε συνεργασία με τους επίσης Χαλκιδαίος Δημήτρη Κουτσάφτη (website developer) και Γιάννη Καραμανέ (head accountant), οι οποίοι είναι μέτοχοι και συνεργάτες, έκανε το όραμα του πραγματικότητα, δημιουργώντας την OPIS Jobs.
Η OPIS Jobs είναι η πρώτη εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένο πακέτο μετακίνησης στο εξωτερικό αφού προσφέρει:
-απευθείας συμβόλαιο με τις συνεργαζόμενες εταιρίες,
-μετακίνηση του κάθε υποψηφίου από την Ελλάδα στην Αγγλία,
-διαδικασίες για μίσθωση σπιτιού,
-άνοιγμα Βρετανικού τραπεζικού λογαριασμού,
-έκδοση Αγγλικού ΑΦΜ,
καθώς και μια σειρά από ενέργειες που βοηθούν στη γρήγορη προσαρμογή, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα.

"Στόχος μας είναι η συνεργασία με όλο και περισσότερες εταιρίες, που έχουν καταξιωθεί στο βιομηχανικό χώρο και χρειάζονται κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό εργαζομένων.
Μετά από σκληρή δουλεία και μεγάλη επιμονή η εταιρία των τριών Χαλκιδαίων κατάφερε να είναι η πρώτη επιλογή των Ελλήνων για μετακίνηση και εγκατάσταση στην μεγάλη Βρετανία, να απασχολήσει αρκετά ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και τηλεοπτικούς σταθμούς του Λονδίνου με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στον κλάδο της.  
Οι θέσεις εργασίας που έχει η εταιρία ανανεώνονται κάθε μήνα όσον αφορά στον αριθμό και τις ειδικότητες. 
Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας μας είναι να μπορέσουμε να επεκταθούμε και σε άλλους κλάδους εργασίας, πέραν από τις εργασίες που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή, παρέχοντας υπηρεσίες ακόμα και σε άτομα που αναζητούν εργασία υψηλών απαιτήσεων με βάση τους τίτλους σπουδών τους."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]