Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 15:30

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Αυτές είναι οι προφητείες για Τουρκία και κοροναϊό

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - 6:05:44 μμ
​​

Διάβασε παρακάτω τι είχε πει ο άγιος...

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος «την Ελλάδα την περιμένουν πολλά», με την προφητεία να επιβεβαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.
«Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει παγκόσμιος», είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, αφήνοντας ωστόσο μια χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον της πατρίδας μας.
«Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Άγιος, επικαλούμενος τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού.

Ο ρόλος της Ρωσίας

«Οι τούρκοι και τα κόλλυβα τα έχουν στην μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Πατροκοσμά.
Μάλιστα είχε προφητεύσει και την κρίση στα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.
 
«Ο Πατροκοσμάς είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριό, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδα και κάθε νησί μας», εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.

Η Ρωσία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού», έλεγε τονίζοντας πως το «Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους...».
«Στην αρχή θα νομίζουν οι Τούρκοι πως νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους», καταλήγει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου, κάνοντας λόγο για πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία.

Η ανατριχιαστική προφητεία για τον Κοροναϊό

Εξίσου συγκλονιστικές όμως είναι και οι προφητείες τους για τις σύγχρονες ασθένειες που θερίζουν μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού.
 
«Σήμερον, αύριον, περιμένωμεν θανατικάς ασθένειας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμενοι ζωναντοί να θάπτομεν τους αποθαμένους», έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και η έξαρση της γρίπης και του κοροναϊού σε Κίνα και Ευρώπη, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις του...
Πηγή: Εφημερίδα Espresso

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]