Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 14:15

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Δες τι απίστευτο βγήκε σε έναν δρόμο στην Λιβαδειά

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 - 11:04:52 πμ

Αυτό που ξεφύτρωσε στον δρόμο είναι πρωτοποριακό.

Μπορεί η σχέση του Έλληνα με την οδική ασφάλεια να μην είναι και η πιο τέλεια, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει όταν πρέπει να τηρηθεί ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας.
Αυτό που θα δείτε στους δρόμους της Λιβαδειάς είναι μία καινοτομία που πρώτη την έφερε η Βοιωτία στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι τρισδιάστατες διαβάσεις μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το οδόστρωμα, δημιουργώντας μία οφθαλμαπάτη που κάνει τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα.

Πριν σου δείξω φωτογραφίες και σου πω περισσότερα, ξέρεις ότι υπάρχει ένα σπίτι που δεν μπορείς να ζήσεις περισσότερο από ένα λεπτό; Αντέχεις να το δεις; Κάνε κλικ ΕΔΩ.
Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην οδό Σπυρίδωνος στην πόλη της Λιβαδειάς είναι γεγονός και η οποία αποτελεί την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση στο νομό Βοιωτίας, αλλά και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ ακόμη μια τρισδιάστατη διάβαση πεζών δημιουργείται επί της οδού Φίλωνος.

Οι τρισδιάστατες αυτές διαβάσεις πεζών δημιουργούν μια οφθαλμαπάτη που είναι ορατή μόνο από την πλευρά των οδηγών των οχημάτων, δημιουργώντας ένα εικονικό εμπόδιο επί του οδοστρώματος με στόχο τη μείωση της ταχύτητας.

Δες φωτογραφίες από την ΛιβαδειάΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2020 evianews (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]