
Είναι από τα ρεπορτάζ που σας άρεσαν από τις Αλυκές και πραγματικά έχει μείνει χαραγμένος στην μνήμη όσων ήταν εκεί.
Μια καταπληκτική εικόνα σε απόσταση αναπνοής από την ακτή.
Για όσους δεν έχουν πάει στις Αλυκές, είναι μια υπέροχη παραλία, δίπλα στη Χαλκίδα όπως θα δείτε και στον παρακάτω χάρτη.
Μάρτυρες ενός απίστευτου θεάματος έγιναν όσοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία Αλυκές πριν αρκετά χρόνια.
Και αυτό γιατί από το πουθενά «ξεπετάχτηκε» από τη θάλασσα ένα δελφίνι, το οποίο άρχισε να παίζει λίγα μέτρα από την ακτή!
Πολλοί μάλιστα το έβλεπαν από τις καφετέριες.
Όπως είναι φυσικό οι λουόμενοι ενθουσιάστηκαν με το θέαμα και παρακολούθησαν τις εντυπωσιακές φιγούρες του συμπαθούς πλάσματος που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα συμπαθή πλάσματα, κάνουν την εμφάνιση τους στην συγκεκριμένη παραλία.
Πολλές φορές ακολουθούν μεγάλα καράβια και έρχονται στα νερά του Ευβοϊκού.
Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες του Πάνου Αγιαννίτη.

