Δυνατό χαρτί για τον Γιάννη Μπουροδημο η Λογίστρια Μακρή Φωτεινή από την Ενότητα Διρφύων

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Ιωάννη Μπουροδήμου με τον συνδυασμό «Μεσσαπιακή-Παραδίρφυα Συνεργασία Διρφύων-Μεσσαπίων» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Διρφύων Μεσσαπίων.

Η απόφαση μου, λήφθηκε με βάση το έργο που έχει επιτελέσει ο κύριος Μπουροδήμος , το Όραμα και το Σχέδιο, που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια, από το συνδυασμό αλλά και την μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο μου.

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, είναι ο τόπος που γεννήθηκα και συγκεκριμένα στην Τριάδα Ευβοίας, Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας, Στο Γυμνάσιο Ψαχνών και στο Ενιαίο Λύκειο Ψαχνών.

Είναι ο τόπος που δραστηριοποιούμαι διατηρώντας λογιστικό γραφείο στους Καθενούς Ευβοίας και ο τόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Γι’ αυτό αγωνίζομαι 8 χρόνια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Διρφύων όπου σ’ αυτή τη θητεία είμαι Γενικός Γραμματέας. Ένας τόπος με απαράμιλλη ομορφιά και αξία.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου και είμαι πτυχιούχος Λογιστικής και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και στην ειδικότητα «Κοστολόγηση Βιομηχανικών Μονάδων – Λήψη Αποφάσεων».

Είμαι εξειδικευμένη στην Αγροτική Φορολογία, στην διοίκηση Αγροτικών Μονάδων , σε προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακά και Αγροτικά. Είμαι επιστημονικός συνεργάτης του μεγαλύτερου ομίλου πληροφορικής της χώρας της EPSILON NET. Και συγγραφέας των βιβλίων “ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε3 ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ” με 4 εκδόσεις, του «Πρακτικού Εγχειριδίου myDATA & Αγροτική Επιχειρηματική Δραστηριότητα» και του “E-book Συμβολαιακή Γεωργία”. Τέλος είμαι εισηγήτρια σεμιναρίων στην Epsilon Training και αρθρογράφος για θέματα αγροτικής φορολογίας και ασφάλισης.

Είμαι κόρη του Αναστασίου και της Άννας Μακρή. Έχω τρία μικρότερα αδέρφια, τον Κώστα, τον Γιάννη και την Ιουλία. Είμαι παντρεμένη με τον ταχυδρόμο Μιχάλη Θωμά και νύφη του πρώην αντιδημάρχου Διρφύων Νικολάου Θωμά. Έχουμε αποκτήσεις 3 κόρες, την Θεοδώρα μαθήτρια του Γυμνασίου Καθενών, την Βιβιάννα και την Νικολέτα μαθήτριες του Δημοτικού Διρφύων.
🫶Με το χέρι στη καρδιά, με το βλέμμα σε εσάς, με επίκεντρο το παιδί, με σεβασμό στον πολίτη και με ενσυναίσθηση για την διαφορετικότητα, σας καλώ όλους να μου δώσετε την ευκαιρία στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 να δημιουργήσουμε μαζί έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

🟠Θέληση μου να αγωνιστώ υπό δύσκολες συνθήκες, με εσάς κοντά μου, με εσάς δίπλα μου.
🟢Πρόθεση μου είναι να προσφέρω στους τομείς που γνωρίζω και αγαπώ και να αναδείξω μαζί σας (να είμαι η φωνή σας), όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και να συμβάλω στην επίλυση τους αξιοποιώντας Εθνικούς και Κοινοτικούς Πόρους .

ΣΤΟΧΟΙ:
🟧Κοινωνική Αλληλεγγύη
🟩Παιδεία – Υγεία
🟧Προστασία του Περιβάλλοντος
🟩Ανάπτυξη (Αγροτική, Τουριστική, Επιχειρηματική και γενικότερα Οικονομική)
🟩Υποδομές, Αναπλάσεις.

Με βαθιά εκτίμηση
Μακρή Αν. Φωτεινή
Επικοινωνία:
Τηλ: 6955683021
e-mail: [email protected]