Βελτιώνουν γήπεδο έξω από τη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Ακόμα πιο λειτουργικό θα γίνει το γήπεδο του Καλοχωρίου στον Δήμο Χαλκιδέων. Ξεκινούν έργα αναβάθμισης από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ύψους 90 χιλιάδων ευρώ. Θα μπει φωτισμός και περισσότερες κερκίδες.

Τη σύμβαση για την αναβάθμιση του Γηπέδου Καλοχωρίου – Παντειχίου Δ.Χαλκιδέων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, έργο προϋπολογισμού €90.000 (με Φ.Π.Α.).

Το νέο έργο, που αποσκοπεί στη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του γηπέδου, περιλαμβάνει:

Εργασίες για τον σωστό και ασφαλή φωτισμό του γηπέδου και ειδικότερα εγκατάσταση:

· 6 σιδηροϊστών ύψους 15 μέτρων, με σκάλα ανόδου ασφαλείας με προστατευτικές κυκλικές στεφάνες και βάσει προβολέων τύπου angle

· 12 φωτιστικά σώματα προβολέων αλογόνου 2000 watt, τοποθετημένα ανά 2 στους έξι ιστούς στη βάση των προβολέων

· Υπόγειο δίκτυο τροφοδοσίας των φωτιστικών σωμάτων

· Πίλλαρ μετά της ηλεκτρικής διανομής

Προμήθεια και τοποθέτηση μίας μεταλλικής κερκίδας 200 θέσεων, μετά των πλαστικών καθισμάτων της, η οποία θα φέρει προστατευτικά κιγκλιδώματα στις τέσσερις πλευρές της ύψους 1,10μ. Επίσης, κάθε τμήμα της κερκίδας θα είναι εφοδιασμένο με δύο κλιμακοστάσια ανόδου-καθόδου από το έδαφος προς τον διάδρομο και τρία σημεία πρόσβασης με τους απαραίτητους χειρολισθήρες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του κοινού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά: «Ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στη συνειδητή μας επιλογή για την αναγέννηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του τόπου μας και την προσέλκυση των παιδιών μας σε αυτά. Ας ευχηθούμε και συνάμα ας εργαστούμε, ώστε σύντομα να ξαναγεμίσουν με ζωντάνια και συγκινήσεις!»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι gipedo.jpg