Αλιβέρι: Δες τι απίστευτο είδε έξω από την παραλία

Συννεφιασμένος ουρανός της Χαλκίδας
Συννεφιασμένος ουρανός της Χαλκίδας

Δεν είναι και λίγο να περπατάς και δίπλα σου και να το βλέπεις. Δεν είναι κάτι το τρομακτικό ή το συγκλονιστικό αλλά κάτι το οποίο θα σε βάλει σε σκέψη.

Ήταν απογευματινές ώρες όταν έκανε την βόλτα της στον παραλιακό δρόμο του Καράβου και είδε αυτό το απίστευτο έξω από παραλία στο Αλιβέρι στην Εύβοια. Αρκετοί συμπολίτες μας από το Αλιβέρι όταν έχει δροσιά και δεν έχει καύσωνα, κάνουν κάθε απόγευμα την βόλτα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αυτό το τρομακτικό που βρήκε κάποτε στα δίχτυα του θα το θυμάται μια ζωή

Μουρτερή: Η παραλία που με τις απέραντες ακτές στην Εύβοια

Ξεκινούν από τον Κάραβο και είτε κάνουν το περπάτημα τους μέσα από τα μαγαζιά και φτάνουν μέχρι το εργοστάσιο της ΔΕΗ, είτε κάνουν πεζοπορία, μέχρι την παραλία του Ποντικού.

Είναι μια ευχάριστη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για μία ώρα περπάτημα μακρυά από την κίνηση των οχημάτων.

Απίστευτο έξω παραλία στο Αλιβέρι: Δεν της έκανε κάποιος πλάκα!

Κατά την διάρκεια της σωματικής άσκησης, είδε κάτι που σχηματίστηκε στον δρόμο και νόμιζε ότι κάποιος της έκανε τρελή πλάκα.

Ποιος θα μπορούσε όμως να της κάνει πλάκα; Το σύμπαν; Αυτό το φαινόμενο συνέβη έξω από το Αλιβέρι. Πιο συγκεκριμένα στον παραλιακό δρόμο του Καράβου.

Μόλις είδα τον ουρανό αμέσως μου κίνησε την περιέργεια και έπρεπε να τραβήξω αυτή την φωτογραφία” μας είπε.  Άλλοι μίλησαν για ένα παιχνίδι της θάλασσας και για ένα περίεργο σχηματισμό.

Μία… εκκεντρική καρδιά με πολύ αγάπη που είδαμε στο Αλιβέρι.

Αυτό το απίστευτο συνάντησε έξω από την παραλία στο Αλιβέρι – Κάνε κλικ στο newse.gr