Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017, 12:37
Κεντρική σελίδα → Προτάσεις αγοράς
23.5.2017 | 19:29
Ψάχνετε τον ειδικό για courier & μικρομεταφορές; Ο Πειραιάς έχει τον καλύτερο!
Οι μικρομεταφορές είναι ένας κλάδος απαραίτητος σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση αλλά και ιδιώτη, αφού επιτρέπει την μεταφορά και διακίνηση μικρών ποσοτήτων προϊόντων και υλικών σε ευρύ επίπεδο για την διευκόλυνση της καθημερινότητας μας αλλά και της λειτουργίας κάθε εταιρίας. Ο Πειραιάς είναι μία περιοχή με αρκετές επιχειρήσεις μικρές αλλά και μεγάλες, ενώ λόγω του λιμανιού και των συχνών διελεύσεων εμπορικών πλοίων, οι ανάγκες για μικρομεταφορές και ταχυμεταφορές από και προς το λιμάνι είναι αυξημένες και οι υπηρεσίες αυτές είναι απαραίτητο να γίνονται σωστά και στην ώρα τους. Η εταιρεία Ν+Ν είναι αυτή που εμπιστεύεται ο Πειραιάς για μικρομεταφορές και όχι μόνο, αφού διαθέτει τον κορυφαίο εξοπλισμό για την άμεση παράδοση και παραλαβή όλων των εμπορευμάτων και ειδών που απαιτεί η επιχείρηση σας για να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση. Γιατί να τους εμπιστευθείτε; Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας τα λένε όλα: Μεγάλη εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση Η Ν+Ν είναι η κορυφαία εταιρεία για μικρομεταφορές που εμπιστεύεται ο Πειραιάς εδώ και πολλά χρόνια και το γεγονός αυτό έχει εξασφαλίσει στην εταιρεία μία μεγάλη και σημαντική εμπειρία στο χώρο, συμβάλλοντας στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της και στην εύρεση λύσεων για ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε κλάδου! Κορυφαία τεχνογνωσία και σύγχρονος εξοπλισμός Σημαντικό στοιχείο που κάνει την συγκεκριμένη εταιρεία να ξεχωρίζει και στις μικρομεταφορές είναι ότι έχει επενδύσει στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία που της επιτρέπει να παρέχει τις καλύτερες και πιο ασφαλείς υπηρεσίες για κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση! Οχήματα και προσωπικό υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις ανάγκες της επιχείρησης σας! Ασυναγώνιστες τιμές που σας συμφέρουν Στη Ν+Ν βάζουν τον άνθρωπο πάνω από το κέρδος και γι’ αυτό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, διατηρούν τις τιμές των υπηρεσιών τους, ειδικά στις μικρομεταφορές, σε προσιτά επίπεδα και με μοναδικές ευκολίες πληρωμής για κάθε επιχείρηση. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Ν+Ν και μάθετε τα πάντα για τις κορυφαίες υπηρεσίες που επιλέγει ο Πειραιάς.
Προτάσεις αγοράς: τελευταίες ειδήσεις
 • 10/5/2017 - 19:27Μαγευτική διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στα Ιωάννινα με ενοικιάσεις αυτοκινήτων
     Οι μοναδικές ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας αξίζουν ακόμη περισσότερο αν τις απολαύσετε και τις θαυμάσετε οδικώς. Γι’ αυτό αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε από την Θεσσαλονίκη στα Ιωάννινα ή τούμπαλιν, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι η καλύτερη λύση για να δείτε το μαγευτικό φυσικό τοπίο και τις εντυπωσιακές αρχαιολογικές τοποθεσίες κατά μήκος της διαδρομής. Τα Ιωάννινα από τη Θεσσαλονίκη απέχουν περίπου 262 χιλιόμετρα, δηλαδή 2 ώρες και 55 λεπτά οδήγησης με κανονική ταχύτητα. Επιλέγοντας λοιπόν ένα ανθεκτικό και άνετο όχημα από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων Drive Hellas μπορείτε να περιηγηθείτε και να επισκεφθείτε τις ακόλουθες περιοχές: Βεργίνα Αυτή η μικρή κωμόπολη του νομού Ημαθίας, βρίσκεται μόλις 13 χιλιόμετρα μακριά από τη Βέροια και αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό πολιτιστικό και αρχαιολογικό σημείο για την ελληνική ιστορία. Συγκεκριμένα είναι χτισμένη στη θέση των αρχαίων Αιγών, πρωτεύουσας της αρχαίας Μακεδονίας, όπου το 1977 ο κορυφαίος αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος αποκάλυψε το ταφικό μνημείο του βασιλιά Φιλίππου Β΄, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά Το ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται στην Καστανιά Ημαθίας είναι εύκολα προσβάσιμο αν κινείστε οδικώς ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα με ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η εκκλησία αυτή χτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του Πόντου, στη μνήμη της ιστορικής ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας βρίσκονται στο όρος Μελά, στην Τραπεζούντα. Στην συγκεκριμένη εκκλησία φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που είναι φιλοτεχνημένη από τον Ευαγγελιστή Λουκά και εκατοντάδες πιστοί συρρέουν κάθε Δεκαπενταύγουστο να προσκυνήσουν. Σιάτιστα   Μία ορεινή πετρόχτιστη κωμόπολη του νομού Κοζάνης, δεσπόζει στις νότιες πλαγιές της κορυφής Βέλλια του Σινιάτσικου όρους, πάνω από την κοιλάδα του Αλιάκμονα και ξεχωρίζει όχι μόνο για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά και για το μαγευτικό ορεινό τοπίο που την περιβάλλει. Μέτσοβο Μία ορεινή κωμόπολη που αξίζει να επισκεφθείτε αν διέρχεστε με ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την περιοχή. Στη βόρεια πλευρά της πόλης θα βρείτε την μητρόπολη της Αγίας Παρασκευής χτισμένη τον 13ου αιώνα μ.Χ., που αποτελεί τη μοναδική εκκλησία με δύο άμβωνες, αφού στον δεύτερο διαβάζονταν τα πατριαρχικά σιγίλια, καθώς το Μέτσοβο έως το 1854 ήταν Πατριαρχική Εξαρχία. Στα νότια της πόλης δεσπόζει το άγαλμα του Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα και δυτικά του Μιχαήλ Τοσίτσα, των ευεργετών της πόλης. Ο Αβερώφειος Κήπος και το Αρχοντικό Τοσίτσα που πλέον εκτελεί χρέη λαογραφικού μουσείου είναι επίσης δύο αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε στην περιήγηση σας. Επιλέξτε το καλύτερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και κάντε τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα πραγματικά αξέχαστη!
 • 10/5/2017 - 19:25Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στην θέρμανση δαπέδου και τους λέβητες ξύλου
     Η θέρμανση δαπέδου αποτελεί μία σύγχρονη και έξυπνη κίνηση που επιλέγουν πολλοί σήμερα για να έχουν ζέστη στο σπίτι, χωρίς την παρουσία καλοριφέρ ή σώματος που «τρώει» από τον χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου. Γιατί όμως να την προτιμήσετε έναντι των άλλων εναλλακτικών συστημάτων θέρμανσης; Θερμική άνεση Η ενδοδαπέδια θέρμανση παρέχει ζέστη σε όλο τον χώρο, κατανέμοντας τη θερμοκρασία σωστά, με την υψηλότερη θερμοκρασία να παρατηρείται στα πόδια και στον αέρα, χωρίς να αφήνει ανεπηρέαστη την γενική ατμόσφαιρα ως το ταβάνι. Υγιεινό περιβάλλον Λόγω της λειτουργίας του συστήματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, η ενδοδαπέδια θέρμανση δεν ξηραίνει τον αέρα. Επιπλέον θεωρείται ιδανική επιλογή για τα άτομα που υποφέρουν από φλεβίτιδα. Απόλυτη ελευθερία στη διαμόρφωση χώρων Ο χώρος σας παραμένει ελεύθερος και απαλλαγμένος από αντιαισθητικά καλοριφέρ που στη θέση τους μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι η εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση μπορεί να είναι η βέλτιστη, με την τοποθέτηση οποιονδήποτε στοιχείων. Εξοικονόμηση ενέργειας Αν συνδυάσετε τη θέρμανση δαπέδου με τους λέβητες ξύλου τα αποτελέσματα της απόδοσης είναι άριστα και καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, εξοικονομώντας ενέργεια. Ηχομόνωση Η μάζα του θερμομπετού απομονώνεται από τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα βέλτιστο αποτέλεσμα θερμομόνωσης και γενικής μόνωσης. Τόσο οι λέβητες ξύλου όσο και η ενδοδαπέδια θέρμανση αν συνδυαστούν είναι γεγονός ότι δεν ξηραίνουν τον χώρο και διατηρούν τη σωστή υγρασία που πρέπει να έχει. Αυτό για τα άτομα που έχουν αλλεργία ή/και πάσχουν από άσθμα είναι σωτήριο. Για να βρείτε το ιδανικό για εσάς σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή να επιλέξετε τον καλύτερο λέβητα ξύλου, επιλέξτε την Energy System. Η εταιρεία και οι συνεργάτες της διαθέτουν χρόνια εμπειρία σε αυτό που κάνουν και δίνουν συμβουλές που αφορούν τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του ξεχωριστά. Μπείτε από εδώ στην Energy System.
 • 4/5/2017 - 11:36Σόμπες πέλλετ: Γιατί σας συμφέρουν
     Οι σόμπες πέλλετ είναι η κορυφαία επιλογή θέρμανσης σε όλα τα σπίτια, ειδικά τα τελευταία χρόνια που οι τιμές των καυσίμων έχουν ανέβει κατακόρυφα φέρνοντας σε δύσκολη θέση αρκετά νοικοκυριά. Χρησιμοποιώντας το πέλλετ ως καύσιμο ωστόσο, οι συγκεκριμένες σόμπες μπορούν να εξασφαλίσουν μοναδική οικονομία για το νοικοκυριό σας αφού θα σας βοηθήσουν να ζεσταθείτε αποτελεσματικά και αποδοτικά χωρίς μεγάλο κόστος και φυσικά χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον! Ποια είναι τα οφέλη που προκύπτουν από τις σόμπες πέλλετ; Δείτε αναλυτικά γιατί αποτελούν την πιο συμφέρουσα επιλογή! Κρατάνε καθαρό το χώρο σας Οι επώνυμες σόμπες πέλλετ έχουν τόσο αποτελεσματική και ολοκληρωτική καύση που δεν μένει παρά μόνο ελάχιστη στάχτη για να καθαρίσετε. Πολλά μοντέλα μάλιστα έχουν και αυτόματο σύστημα καθαρισμού, που κάνει τη συντήρησή τους ακόμα πιο εύκολη, αλλά και μεγάλη σχάρα που επιτρέπει πολλές καύσεις πριν χρειαστεί καθαρισμός. Είναι εξαιρετικά οικονομική λύση Αν χρησιμοποιείτε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο και αποφασίσετε να στραφείτε στις σόμπες πέλλετ για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι μια έξυπνη οικονομική απόφαση που θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Δεν πιάνουν πολύ χώρο Τόσο οι σόμπες πέλλετ όσο και οι συσκευασίες των πέλλετ είναι εξαιρετικά κομψές και πρακτικές, σχεδιασμένες ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο και να μην δημιουργούν αντιαισθητικούς όγκους στο χώρο σας. Είναι οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον Λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας καύσης και της πυκνότητας του καυσίμου, οι σόμπες πελλετ έχουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές σωματιδίων. Επιπλέον το πέλλετ είναι ένα πλήρως ανανεώσιμο καύσιμο που κατασκευάζεται από συμπιεσμένο πριονίδι, ροκανίδια, φλοιούς και άλλα οργανικά απόβλητα. Για όλους αυτούς τους λόγους,η θέρμανση με σόμπες πέλλετ παράγει λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου από τα συστήματα ορυκτών καυσίμων. Ταιριάζουν παντού Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός που χαρακτηρίζει τις σόμπες πέλλετ, τις κάνει ιδανικές για όλα τα σύγχρονα σπίτια, έτσι ώστε να μην δημιουργούν παραφωνίες στην διακόσμηση τους. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Starfire και βρείτε κι εσείς τις καλύτερες σόμπες πέλλετ που θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματική θέρμανση στο χώρο σας.
 • 28/4/2017 - 16:24Εμφυτεύματα δοντιών για λαμπερό χαμόγελο που σας αλλάζει τη ζωή
     Το όμορφο και υγιές χαμόγελο σας ανοίγει πολλές πόρτες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα εμφυτεύματα δοντιών αποτελούν την top επιλογή για όλους όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την οδοντοστοιχία τους. Είναι γνωστό ότι το χαμόγελο μας είναι ενδεικτικό για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι. Έτσι μία αντιαισθητική οδοντοστοιχία με συσσώρευση πέτρας, εμφανή κενά και σπασίματα μπορεί να δημιουργήσει μία λανθασμένη πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που γνωρίζουμε. Πώς μπορούν όμως τα εμφυτεύματα δοντιών (όπως αυτά) να σας χαρίσουν το ιδανικό χαμόγελο που θα σας αλλάξει τη ζωή; Δείτε στη συνέχεια τις εφαρμογές και τις δυνατότητες τους. Προσθήκη δοντιών σε σημεία που λείπουν Τα εμφυτεύματα δοντιών έρχονται να αντικαταστήσουν τα φυσικά σας δόντια που μπορεί να έχετε χάσει εξ ολοκλήρου ή κατά το ήμισυ, λόγω ατυχήματος ή προβλημάτων υγείας και έχουν αφήσει πίσω τους κενά ή σπασίματα. Ο χειρουργός οδοντίατρος θα αφαιρέσει τα υπολείμματα του δοντιού και στη συνέχεια θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να τοποθετηθεί σωστά και αποτελεσματικά το καινούργιο σας τεχνητό δόντι, εξασφαλίζοντας μοναδική ανθεκτικότητα και εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Υποστήριξη οδοντιατρικών και ορθοδοντικών κατασκευών Ειδικές κατασκευές και διαδικασίες στην οδοντοστοιχία σας, όπως ορθοδοντικά σιδεράκια και γέφυρες, απαιτούν γερά δόντια για να στηριχτούν σωστά και να είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Έτσι όταν τα δόντια σας δεν είναι υγιή ή γερά ώστε να μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία, απαιτούνται εμφυτεύματα δοντιών που θα βοηθήσουν τον χειρούργο οδοντίατρο να στηρίξει κάθε κατασκευή που θα κάνει για την βελτίωση του χαμόγελου σας. Ανθεκτικές και ασφαλείς τοποθετήσεις Στο ιατρείο αισθητικής οδοντιατρικής Dental Pearls θα βρείτε τους κορυφαίους γναθοχειρουργούς και οδοντιάτρους που γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσετε οριστικά κάθε πρόβλημα στην οδοντοστοιχία σας, παρέχοντας μάλιστα τις κορυφαίες τεχνολογίες σε εμφυτεύματα δοντιών και οδοντιατρικό εξοπλισμό. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Dental Pearls και βρείτε ότι χρειάζεστε για τα την φροντίδα της οδοντοστοιχίας σας.
 • 28/4/2017 - 16:213+1 συστήματα πέργκολας που πρέπει να δοκιμάσετε
     Τα εναλλακτικά συστήματα σκίασης είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες επιλογές τόσο για τους οικιακούς χώρους όσο και για τους επαγγελματικούς, αφού προσδίδουν μία μοντέρνα αισθητική κάλυψη καλύτερη από τα αναχρονιστικά συστήματα σκίασης. Η εταιρεία με τέντες Cornaros σας προσφέρει πολλές επιλογές από πέργκολες (δείτε τις!) που αντέχουν στον χρόνο και θεωρούνται πολυτελείς και μοντέρνες. Μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε παρακάτω, παίρνοντας μία γεύση. Pergosystem Grande Μία από τις πιο εύκολες πέργκολες, αφού μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να προϋποθέτει σκελετό. Η ταχύτατη τοποθέτησή της επιφέρει και ένα εξαρχής χαμηλό κόστος, λόγω της μεγάλης ευελιξίας της. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι δεν υπάρχουν κενά ανάμεσά της, με αποτέλεσμα να προσφέρει ολοκληρωμένη σκίαση παντού. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατά το μάζεμά της δημιουργεί πτυχώσεις, οι οποίες επιφέρουν κορυφαία αισθητική, χωρίς να φθείρεται το υλικό της. Περγκοτέντα Galileo Πρόκειται για την πιο ισχυρή ανοιγόμενη πέργκολα που υπάρχει στην αγορά. Αντέχει σε πανίσχυρους ανέμους και είναι ηλεκτροκίνητη με μοτέρ. Παρέχεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Προαιρετικά, μπορούν να τοποθετηθούν πολλές φώτα led και πάνελ παραγωγής ενέργειας για περισσότερη ευκολία σε χώρους εσωτερικούς. Λειτουργεί και αυτόνομα, αφού κλείνει αεροστεγώς με τζάμια. Pergosystem Classic Καλύπτει όλες τις εξωτερικές επιφάνειες και είναι ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες. Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ώστε να προστατεύει απ’ όλες τις καιρικές συνθήκες ενδεδειγμένα και σωστά. Οι αποχρώσεις που παρέχονται είναι ιδανικές ώστε να ταιριάζουν με κάθε εξωτερικό περιβάλλον. Είναι ιδανική λύση για εστιατόρια, roof gardens κ.α. Pergosystem Flexxy Με αυτόν τον τύπο πέργκολας υπάρχει μεγάλη προστασία από το νερό της βροχής και από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι μία πρωτότυπη τέντα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ταράτσα, κήπο και αυλή. Το σύστημα αυτό μπορεί να προσφέρει λύση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
 • 28/4/2017 - 16:17Ιμάντες πρόσδεσης φορτίων και όλα τα απαραίτητα της μετακίνησης από την Group Science
     Η Group Science είναι μία εταιρεία που σχετίζεται με τη διαχείριση, τη μεταφορά φορτίων και επικίνδυνων εμπορευμάτων, αναλαμβάνοντας και την οργάνωση των ασφαλών εμπορευμάτων και γενικά τη διαχείριση και το ρόλο του συμβούλου μεταφοράς. Σε γενικές γραμμές η εταιρεία έχει την εμπειρία και τη γνώση να υποστηρίξει κάθε ανάγκη μετακίνησης, ώστε κάθε ένα φορτίο να μεταφερθεί με ασφάλεια. Σε αυτή τη διαδικασία σημαντικό ρόλο παίζουν οι ιμάντες πρόσδεσης φορτίων, τα αντιολισθητικά υποθέματα τριβής, οι μπάρες-ράγες ακινητοποίησης και πολλά άλλα που κάθε group μεταφορών και επαγγελματιών έχει στην κατοχή του προκειμένου να γίνει με ασφάλεια κάθε μετακίνηση. Πολλές φορές για την κάθε μετακίνηση χρειάζεται να υπάρχουν ειδικοί ιμάντες πρόσδεσης κατασκευασμένοι αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό και κατ΄επέκταση για την 100% ασφαλή πρόσδεση του εξοπλισμού. Τι είδους ιμάντες έχει στη κατοχή της η Group Science Όλοι οι ιμάντες πρόσδεσης, πρέπει να υπακούουν στις προδιαγραφές ποιότητας και Ε.Ε. για να χρησιμοποιηθούν νόμιμα. Η εταιρεία και οι ειδικοί συνεργάτες προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα και ανοξείδωτα-γαλβανιζέ προκειμένου κάθε κλάδος να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του, εύκολα και γρήγορα. Όλοι ανεξαιρέτως οι ιμάντες πρόσδεσης έχουν την ικανότητα συγκράτησης, τη δυναμική χειρισμού και την προένταση, τρία στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα για τους ιδανικούς ιμάντες πρόσδεσης φορτίων. Ιμάντας γαλβανισμένους γάντζους - καστάνια   Αυτός ο ιμάντας έχει την ικανότητα μεταφοράς μεγάλου μήκους φορτίων. Η πολυεστερική του ύφανση και όλες οι λεπτομέρειες κατασκευής τους είναι η αιτία κατά την οποία προσφέρει υψηλή αντοχή στην τριβή. Η Group Science είναι η εταιρεία που εκτελεί με απόλυτη νομιμότητα εργασίες όπως: Εκφόρτωση και επιθεώρηση αυτής Επιλογή των κατάλληλων οχημάτων και συμπληρωματικού εξοπλισμού ασφαλείας για κάθε εμπόρευμα – φορτίο Έκδοση των απαιτούμενων εγγράφων, για όλες τις μεταφορές
 • 24/4/2017 - 18:24Οι καλύτερες ελληνικές σειρές ήρθαν στο Vodafone TV μέσω του ANT1 NEXT
     Η Vodafone Ελλάδας συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και εμπλουτίζει την υπηρεσία Vodafone TV με τις καλύτερες ελληνικές σειρές. Πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της υπηρεσίας ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ που προσφέρει αγαπημένες σειρές του ANT1 με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια αλλά και επιπλέον αποκλειστικά προνόμια. Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά με την νέα συνεργασία: «Στόχος μας στη Vodafone είναι, να παρέχουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας τους μία κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας. Μέσα από ακόμη μία επιτυχημένη συνεργασία με τον ΑΝΤ1, από σήμερα το Vodafone TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1, αλλά και να δουν πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια».  Ο Tariq Syed, Managing Director of Digital Assets and Thematic Channels, του Antenna Group δήλωσε: «Ο ANT1 NEXT είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που παρέχει στο ελληνικό κοινό αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο on demand και χωρίς διαφημίσεις. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Vodafone το μοναδικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ θα είναι διαθέσιμο σε ακόμα περισσότερους συνδρομητές.» Πλέον, οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαμβάνουν και ελληνικό περιεχόμενο, on demand και δωρεάν, από τον ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ μέσω του Vodafone TV. Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου: NEXT EPISODE  Αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση! Μπρούσκο, Οι Συμμαθητές, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια και Daddy Cool είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία NEXT episode. LATEST SEASON Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των αγαπημένων σειρών του ANT1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών Μπρούσκο, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια, Daddy Cool και Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα καθώς και των δημοφιλών εκπομπών The 2night show και Όλα Ξεκόλλα. BOX SETS  Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του ΑΝΤ1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως Εγκλήματα, Θα βρεις τον Δάσκαλό σου και Λίτσα.com είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών. Το περιεχόμενο του ANT1 NEXT στο Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπωςΦίλα τον βάτραχό σου, Πόλεμος των άστρων, Εκδρομή κ.α. Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/home στην ενότητα Ψυχαγωγία/ΑΝΤ1NEXT   
 • 24/4/2017 - 12:15MC Hall: Μια νέα πρόταση για τις εκδηλώσεις σας στην Ερέτρια
      Mια φρέσκια και νέα πρόταση για τις εκδηλώσεις σας άνοιξε τις πόρτες της στην Ερέτρια... Το "MC HALL" (Πρώην πορτοκάλι), λίγα μέτρα από τον κόμβο της Ερέτριας, είναι ένας πολύ όμορφος χώρος και λειτουργεί με τη σφραγίδα του Magoutas Catering. Φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση και υπάρχουν ειδικές τιμές για εκδηλώσεις σχολικές και συλλόγων.  Σε ένα περιβάλλον φιλικό και φιλόξενο θα απολαύσετε το μενού της επιλογής σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα με την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει το Magoutas Catering. Το  MC Hall  διαθέτει πλήρης ηχητικές και μικροφωνικές εγκαταστάσεις καλύπτοντας άψογα την όποια προτίμησή σας για live μουσική ή DJ set.  Εταιρικές δεξιώσεις, συνέδρια, γάμοι, βαπτίσεις, κοπές πίτας, αποκριάτικοι χοροί και cocktail parties είναι μόνο μερικά από τα events που αναλαμβάνει να φιλοξενήσει για εσάς με την πλέον γνωστή ποιότητα και εμπειρία. 24ο χλμ Χαλκίδας-Κύμης. Τηλέφωνο: 2229036050, 6945466479.
 • 22/4/2017 - 13:12Μεγάλα έργα στην Ελλάδα επιλέγουν την ALSYK
      Μία εταιρεία από την Εύβοια που μας κάνει περήφανους σε όλη την Ελλάδα. Η ALSYK Συκοβάρης, έχει αναλάβει και υλοποιήσει με επιτυχία πολλά μεγάλα έργα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα αποτελεί την πρώτη επιλογή για κατασκευές πολυτελών και σύχρονων κατοικιών.  H ποιότητα έχει στην ALSYK την μεγαλύτερη προτεραιότητα, για: -την επίτευξη της καλύτερης ικανοποίησης των πελατών. -την εξασφάλιση στις παραδόσεις των προϊόντων με την καλύτερη σχέση τιμής/ απόδοσης. Αυτή η εστίαση στην ποιότητα αντανακλάται στις διαδικασίες, στα συστήματα, τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews | email επικοινωνίας info@evianews.com