Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 17:07
Κεντρική σελίδα → Προτάσεις αγοράς
28.4.2017 | 16:24
Εμφυτεύματα δοντιών για λαμπερό χαμόγελο που σας αλλάζει τη ζωή
Το όμορφο και υγιές χαμόγελο σας ανοίγει πολλές πόρτες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα εμφυτεύματα δοντιών αποτελούν την top επιλογή για όλους όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την οδοντοστοιχία τους. Είναι γνωστό ότι το χαμόγελο μας είναι ενδεικτικό για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι. Έτσι μία αντιαισθητική οδοντοστοιχία με συσσώρευση πέτρας, εμφανή κενά και σπασίματα μπορεί να δημιουργήσει μία λανθασμένη πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που γνωρίζουμε. Πώς μπορούν όμως τα εμφυτεύματα δοντιών (όπως αυτά) να σας χαρίσουν το ιδανικό χαμόγελο που θα σας αλλάξει τη ζωή; Δείτε στη συνέχεια τις εφαρμογές και τις δυνατότητες τους. Προσθήκη δοντιών σε σημεία που λείπουν Τα εμφυτεύματα δοντιών έρχονται να αντικαταστήσουν τα φυσικά σας δόντια που μπορεί να έχετε χάσει εξ ολοκλήρου ή κατά το ήμισυ, λόγω ατυχήματος ή προβλημάτων υγείας και έχουν αφήσει πίσω τους κενά ή σπασίματα. Ο χειρουργός οδοντίατρος θα αφαιρέσει τα υπολείμματα του δοντιού και στη συνέχεια θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να τοποθετηθεί σωστά και αποτελεσματικά το καινούργιο σας τεχνητό δόντι, εξασφαλίζοντας μοναδική ανθεκτικότητα και εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Υποστήριξη οδοντιατρικών και ορθοδοντικών κατασκευών Ειδικές κατασκευές και διαδικασίες στην οδοντοστοιχία σας, όπως ορθοδοντικά σιδεράκια και γέφυρες, απαιτούν γερά δόντια για να στηριχτούν σωστά και να είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Έτσι όταν τα δόντια σας δεν είναι υγιή ή γερά ώστε να μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία, απαιτούνται εμφυτεύματα δοντιών που θα βοηθήσουν τον χειρούργο οδοντίατρο να στηρίξει κάθε κατασκευή που θα κάνει για την βελτίωση του χαμόγελου σας. Ανθεκτικές και ασφαλείς τοποθετήσεις Στο ιατρείο αισθητικής οδοντιατρικής Dental Pearls θα βρείτε τους κορυφαίους γναθοχειρουργούς και οδοντιάτρους που γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσετε οριστικά κάθε πρόβλημα στην οδοντοστοιχία σας, παρέχοντας μάλιστα τις κορυφαίες τεχνολογίες σε εμφυτεύματα δοντιών και οδοντιατρικό εξοπλισμό. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Dental Pearls και βρείτε ότι χρειάζεστε για τα την φροντίδα της οδοντοστοιχίας σας.
Προτάσεις αγοράς: τελευταίες ειδήσεις
 • 22/4/2017 - 12:45Smart Market: Χιλιάδες νέα προϊόντα και μεγάλες προσφορές στο νέο φυλλάδιο
      Το πολυκατάστημα της καρδιάς σου... Το Smart Market η νέα σας μεγάλη συνήθεια στα ψώνια, ανανεώθηκε! Και το βλέπεις με το που μπαίνεις στην είσοδο στην Ορέστη Μακρή 16.  Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Στερεά Ελλάδα άλλαξε look, και με χιλιάδες νέα προϊόντα έρχεται τώρα να κάνει τα ψώνια σου ακόμη πιο οικονομικά με αμέτρητες προσφορές, και ακόμη πιο εύκολα με νεό εύχρηστο περιβάλλον. '  
 • 21/4/2017 - 11:31Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα
     Καθημερινά  προσπαθούμε να βρούμε τρόπους προκειμένου να εξοικονομήσουμε χρήματα μιας και το κόστος διαβίωσης διαρκώς  αυξάνετε. Μία από τις  πιο παλιές και σίγουρες  λύσεις είναι η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα. Είναι γεγονός ότι στη χώρα μας  με τον άφθονο ήλιο καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου , η αγορά ενός  ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια επένδυση που μας  ‘λύνει τα χέρια’ κάνοντας άμεση απόσβεση. Ειδικότερα με την εξέλιξη  της τεχνολογίας  και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους  οι ηλιακοί θερμοσίφωνες  πετυχαίνουν εκπληκτικές αποδόσεις ,  και πάνω απ’όλα με μηδενική περιβαλλοντική επιβάρρυνση. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι ότι μπορούμε να βρούμε ελληνικές εταιρείες  με ισχυρή παράδοση που εντυπωσιάζουν με τις εγγυήσεις  που δίνουν στα  προϊόντα τους. Κάνοντας  μια έρευνα στην αγορά του ηλιακού εντοπίσαμε μερικά χαρακτηριστικά  που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα να γνωρίζετε: Αρχικά , απαιτούνται περίπου 40lt κατά άτομο για την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης. Έτσι, για μια οικογένεια 4 ατόμων προτείνεται ηλιακός 160lt ενώ ένα ζευγάρι 2 ατόμων μπορεί να εξυπηρετηθεί από ηλιακό 100lt Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η επιφάνεια του συλλέκτη ο οποίος πρέπει να είναι επιλεκτικός μιας  και εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση. Ενδεικτικά ,η ελάχιστη επιφάνεια επιλεκτικού συλλέκτη είναι  για ηλιακό 100lt&120lt 1,5 τμ, για 160lt 2,5τμ και για 200lt 3 τμ. Το δοχείο αποθήκευσης θα το βρείτε συνήθως σε 2 ποιότητες: ΜπόιλερGLASS και Μπόιλερ ΙΝΟΧ. Τέλος στην περίπτωση που ο ηλιακός σας θέλετε να συνδέεται και με το καλοριφέρ(όταν δηλαδή λειτουργεί το καλοριφέρ σας, να ζεσταίνεται και το νερό) υπάρχει η επιλογή της τριπλής ενέργειας . Τέλος θεωρούμε ότι βρισκόμαστε στην καταλληλότερη εποχή για να επιλέξουμε τον ηλιακό θερμοσίφωνα  που ταιριάζει στις ανάγκες μας, μιας και λόγω της άφθονης ηλιοφάνειας ο ηλιακός μας θερμοσίφωνας θα αποδόσει τα μέγιστα.   
 • 19/4/2017 - 22:42Τα δωμάτια σας έχουν mini Bar; Ο απαραίτητος ξενοδοχειακός εξοπλισμός
     Στη σύγχρονη εποχή δεν νοείται ξενοδοχειακός εξοπλισμός που δεν περιλαμβάνει mini bar σε κάθε δωμάτιο. Δεν αποτελεί απλώς ένα κομφόρ αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο που καλύπτει σημαντικά τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και τον κάνει να νιώθει σαν στο σπίτι του! Για να έχει η επιχείρηση σας επιτυχία και να προσελκύει τον επιθυμητό αριθμό τουριστών, τα mini bar είναι εκ των ων ουκ άνευ στην κατηγορία ξενοδοχειακός εξοπλισμός και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Κάνουν το δωμάτιο πιο φιλόξενο Κάθε σπίτι έχει ένα ψυγείο και αποτελεί την πιο χρήσιμη ηλεκτρονική συσκευή αφού επιτρέπει στους ενοίκους να διατηρούν τα τρόφιμα που χρειάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Αντίστοιχα και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός πρέπει να περιλαμβάνει Mini bars προκειμένου να μπορούν οι επισκέπτες σας να διατηρούν κρύα τα αναψυκτικά και το νερό τους ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και να συντηρούν τα αναλώσιμα τρόφιμα που θα αγοράσουν ή θα φέρουν μαζί τους. Ανεβάζουν την αξία του δωματίου Αν ο ξενοδοχειακός σας εξοπλισμός δεν περιλαμβάνει Mini bar τότε αυτό είναι ένα αποτρεπτικό στοιχείο για τους πελάτες κι έτσι σας αναγκάζει να κατεβάσετε αρκετά την τιμή των δωματίων προκειμένου να είστε ανταγωνιστικοί ακόμα και με αυτό το μειονέκτημα. Επιλέγοντας ωστόσο τα κατάλληλα επαγγελματικά mini bar με μοναδικό σχεδιασμό και ιδιαίτερες δυνατότητες μπορείτε να δημιουργήσετε δωμάτια που θα αξίζουν πραγματικά κάθε ευρώ. Συνδυάζονται με όλα τα design δωματίων Τα mini bar που θα επιλέξετε μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα στυλ δωματίων και να αποτελέσουν μία σημαντική προσθήκη στην αισθητική και τη διακόσμηση τους πλαισιώνοντας το χώρο με στυλ αλλά και αποτελώντας την πιο χρηστική και εντυπωσιακή επιλογή για κάθε ξενοδοχείο. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Hotel Equipment και βρείτε τα καλύτερα mini bar και ότι άλλο χρειάζεστε για να γίνει ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός σας πραγματικά ασυναγώνιστος.
 • 19/4/2017 - 22:40Συνεργεία καθαρισμού και Facility Management από Cowa – Επιλέξτε τους καλύτερους!
     ​ Ένας καθαρός χώρος είναι το Α και το Ω τόσο σε ένα οικιακό, όσο και σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η εταιρεία COWA με τα ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία καθαρισμού χώρων τζαμιών και τις υπηρεσίες Facility Management εξασφαλίζουν την καθαριότητα του επαγγελματικού χώρου και την υγιεινή που απαιτείται για την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού; Σε γενικές γραμμές, τα συνεργεία αναλαμβάνουν τον καθαρισμό γραφείων, κοινόχρηστων χώρων, χώρων υγιεινής, ασανσέρ, τζαμιών εκθεσιακών χώρων, εργαστηρίων και γενικότερα όλων των χώρων που δραστηριοποιείται ένας επαγγελματίας. Η COWA ξεχωρίζει, γιατί: Αναλαμβάνει υπηρεσίες καθαρισμού σε κάθε μέγεθος και κλίμακα. Όποιο και αν είναι το εταιρικό προφίλ σας και το μέγεθος της επιχείρισης σας, τα συνεργεία καθαρισμού είναι στη διάθεσή σας για να τα αλλάξετε. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των απορρυπαντικών, ώστε να έχουν όλες τις πιστοποιήσεις, για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι ανταγωνιστικές τιμές και τα πακέτα κάθε συμφωνίας είναι συμφέροντα για έναν επιχειρηματία, χωρίς να μειώνεται καθόλου το αποτέλεσμα. To Facility Management COWA είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πριν κλείσετε την συμφωνία, ο χώρος σας αξιολογείται και δίνεται σε εσάς η καλύτερη προσφορά. Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, τα συνεργεία καθαρισμού της Cowa προσφέρουν ανάμεσα σε άλλα: καθαρισμούς χώρων και τζαμιών, απολυμάνσεις, διαχείριση απορριμμάτων, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και security. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ Η εταιρεία έχει προχωρήσει στην σύσταση εξειδικευμένων τμημάτων προκειμένου οι λύσεις να είναι ευρείες και να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της εγκατάστασης του κάθε πελάτη. ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η εταιρεία αξιολογώντας όλες τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στον καθαρισμό με συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Η Cowa δίνει πολύ μεγάλη αξία στους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Υγιεινό περιβάλλον, για υψηλότερη απόδοση στην εργασία και λύσεις για όλους τομείς!  
 • 19/4/2017 - 22:37Οι οικονομικότερες κάμερες ασφαλείας είναι στην BML Security
     Καθημερινά ακούμε στα κανάλια για κάποια διάρρηξη ή κλοπή στην Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Κάπως έτσι αρχίζουμε όλοι να σκεφτόμαστε ποιος είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος να προστατέψουμε την περιουσία μας. Μην περιμένετε να διαρρήξουν και το δικό σας σπίτι! Η εταιρεία BML Security σας προσφέρει πολλές λύσεις προστασίας της περιουσίας σας, όπως συναγερμοί, κάμερες ασφαλείας και πολλά ακόμα συστήματα που σίγουρα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ή επαγγελματικός χώρος για την ασφάλειά του. Επιλέξτε την εταιρεία BML Security! Διαβάστε παρακάτω τους λόγους: Άδεια λειτουργίας Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και το αρμόδιο τμήμα. Λίγες είναι οι αντίστοιχες επιχειρήσεις που έχουν και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρτιά για τον πελάτη, αφού γνωρίζει εξαρχής ότι μία τέτοια επιχείρηση εμπορεύεται υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κάμερες ασφαλείας, ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμών, συστήματα πυρανίχνευσης & χρηματοκιβώτια. Πιστοποίηση εγκατάστασης Όλοι οι συνεργάτες είναι πιστοποιημένοι από πιστοποιημένους εγκαταστάτες και μάλιστα των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής συστημάτων ασφαλείας. Ο Πρωτοποριακές ιδέες Ο 24ωρος σταθμός που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες μας είναι ο μοναδικός που υλοποιήθηκε με το εθνικό μετσόβιο πολυτεχνείο. Επιβλέπεται όλες τις ώρες από διπλωματούχο μηχανικό, ώστε να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση σε πιθανή βλάβη. Μεγάλη εμπειρία χρόνων Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στα συστήματα ασφαλείας γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, ξεδιπλώνοντας πλέον μία κορυφαία εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. 24ωρη τεχνική υποστήριξη Παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά, 365 μέρες τον χρόνο, αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό. Το κέντρο μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε ερώτηση. Τέλος, διαθέτουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο στόλο από ανθρώπους που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν 100% ως προς την εγκατάσταση του εξοπλισμού σας, στον χώρο σας. Για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς και βρείτε κάμερες ασφαλείας σε χαμηλές τιμές. 
 • 19/4/2017 - 22:36Τσαλέρας λάστιχα ποτίσματος, πλαστικοί & PVC σωλήνες σε ανταγωνιστικές τιμές!
     Οι αγροτικές εργασίες ή οι απλές κηπουρικές εργασίες, προαπαιτούν έναν συγκεκριμένο εξοπλισμό, ο οποίος φροντίζει τις μικρές και μεγάλες εκτάσεις σας. Κάποια από τα πιο σημαντικά εργαλεία σας σε αυτές τις δραστηριότητες είναι τα λάστιχα ποτίσματος, οι πλαστικοί και οι σωλήνες PVC που μπορούν να καλύψουν κάθε αγροτική, βιομηχανική και οικιακή χρήση. Η εταιρεία Τσαλέρας, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από λάστιχα & σωλήνες διαφόρων τύπων και υλικών που ενδείκνυνται για αγροτική και για οικιακή χρήση, παρέχοντας σε κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη εξειδικευμένες λύσεις για να μπορούν να προσφέρουν στις εκτάσεις τους, άριστη ποιότητας καλλιέργειας και φροντίδας, προετοιμάζοντας τον χώρο για κάθε είδους εργασία. Ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν προχωρήσετε στην αγορά; Επέκταση: Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να εκτελείτε όλες τις εργασίες σας, έχοντας ένα λάστιχο - σωλήνα που φτάνει σε όλο το μήκος και το πλάτος του εξωτερικού σας χώρου. Έτσι εξασφαλίζεται η άνεση και η γρήγορη εργασία! Ανθεκτικό: Το να μένει ακέραιο σε όλες τις μεγάλες πιέσεις, είναι εξίσου ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να συνεκτιμηθεί. Υλικό PVC: Η εταιρεία Τσαλέρας εμπορεύεται λάστιχα από υλικό PVC που δεν τρυπάνε και μένουν ακέραια. Οι πλαστικοί αυτοί επαγγελματικού τύπου σωλήνες είναι κατάλληλοι για κάθε εργασία και εξασφαλίζουν ταχύτητα και εργονομία. Γιατί να επιλέξετε Τσαλέρας; Για εσάς που θέλετε να πάτε την εργασία στον κήπο και στον χωράφι ένα βήμα πιο πάνω σε ποιότητα και ταχύτητα επιλέξτε τα λάστιχα ποτίσματος Τσαλέρας, που μπορούν να προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα tsaleras.gr και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Χαμηλές τιμές σε όλα τα προϊόντα Συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία σε λάστιχα ποτίσματος Συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα που δείχνετε ενδιαφέρον να αγοράσετε ως προς την καταλληλότητά τους στον δικό σας χώρο Εγγύηση αγορών με είδη που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και σας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις.
 • 14/4/2017 - 02:05Βασιλικό: Μύρισε Πάσχα με πολλές λιχουδιές στα Bakery Stories
     Πάσχα χωρίς τσουρέκι δεν νοείται. Αυτό το λατρεμένο παραδοσιακό γλυκό δεν λείπει από κανένα λαμπριάτικο τραπέζι, όχι μόνο γιατί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αλλά και γιατί συνδέεται με έναν συμβολισμό: φτιάχνουμε το τσουρέκι για να συμβολίσουμε την Ανάσταση του Χριστού και να γιορτάσουμε τη Ζωή, καθώς το αλεύρι "ζωντανεύει" και μεταμορφώνεται σε άρτο.   Οι συνταγές για το τσουρέκι είναι πολλές, όμως ο χρόνος για να το φτιάξουμε με τα χεράκια μας είναι λίγος! Γιαυτό και ξεκινήσαμε από τώρα το crash test και φτάσαμε στο πιο ασφαλές συμπέρασμα: ένα από τα πιο yummy τσουρέκια της πόλης θα το βρείτε στα Bakery Stories του Γιάννη Παπαθανασίου. Εκεί θα βρείτε απίθανα χειροποίητα σοκολατένια αυγά , τσουρέκια και πασχαλινά κουλουράκια. How the story began Ο Ιωάννης Παπαθανασίου, η σύζυγος του Αννα και τα τρία παιδιά τους, το 1960 κατασκευάζουν ένα μικρό παραδοσιακό φούρνο στο Βασιλικό Χαλκίδας. Τα μυστικά της τέχνης του αρτοποιού την διδάσκονται από ένα πρόσφυγα της Μ. Ασίας, ο  οποίος είναι αυθεντία πάνω στην δουλειά αυτή. Έτσι μπαίνουν στέρεες και γερές βάσεις για την ανάπτυξη της μικρής οικογενειακής επιχείρησης.   Το 1980, την επιχείρηση αναλαμβάνει ο τρίτος γιος της οικογένειας, Αναστάσιος, με την σύζυγο του Φλωρεντία που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράλληλα μεγαλώνει και δυναμώνει τον φούρνο, που σύντομα αποκτά φανατικούς πελάτες για την ποιότητα των προϊόντων του. Μαζί με τα 3 τους παιδιά, τον Ιωάννη, την Αννα και τον Αντώνη, εξελίσουν, ανακαινίζουν και εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση, ώστε να είναι ανταγωνιστική σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, σύμφωνα με την εξέλιξη της χώρας εκείνη την εποχή.   Το 2010 ο Αναστάσιος και η Φλωρεντία συνταξιοδοτούνται και τα παιδιά τους αναλαμβάνουν το αρτοποιείο, ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα, στην παραλία Λευκαντί και στην Οκτωνιά Κύμης, όπου απασχολούνται η Αννα και ο Αντώνης. Η επωνυμία της επιχείρησης είναι πλέον "Αναστάσιος Παπαθανασίου & ΣΙΑ ΟΕ"   Το 2014, αποφασίζουν την ίδρυση μονάδας, για την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας χωρίς γλουτένη. Επικοινωνήστε μαζί τους TΗΛ: 22210 53397, KΙΝ: 6936 917250, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Οσ. Ιωάννη Ρώσσου 28, Βασιλικό Χαλκίδας, 34002  
 • 8/4/2017 - 11:49Πάσχα χωρίς smart market δεν γίνεται...
      Αν ακόμα δεν ετοιμαστήκατε για το Πάσχα, το Smart Market  σας σκέφτηκε και είναι δίπλα σας με μοναδικές προσφορές. Ποιος δε χρειάζεται για το ψήσιμο του οβελία μία ψησταριά, κάρβουνα και φυσικά μια τέντα  που μπορεί να μας προφυλάξει και από ήλιο και από βροχή; Οι επιλογές που έχεις είναι άφθονες, τόσο για το ψήσιμο όσο και για τα κρέατα που θα χρησιμοποιήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή ψηστιέρα και διάθεση. Για να κάνεις το καλύτερο ψήσιμο στο σπίτι, δες barbeque και ψησταριές, διαφόρων τύπων και διαστάσεων. Μεγάλη ποικιλία σε ψησταριές, μπάρμπεκιου και κάρβουνα.
 • 8/4/2017 - 00:37Μύρισε Πάσχα στα Flamingo
      Το Πάσχα «μυρίζει» στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία.  Κουλουράκια που ψήνονται και τσουρέκια που σου σπάνε τη μύτη, αλλά και η σοκολάτα που μας κάνει να μη μπορούμε να αντισταθούμε. Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας φτιάχνουν γλυκίσματα, δημιουργώντας μια πλούσια συλλογή από παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες συναντάνε το σήμερα, σε μια σύζευξη παραδοσιακών υλικών με πιο μοντέρνες πινελιές. Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Flamingo ιδρύθηκε το 1990 στα Ψαχνά της Εύβοιας. Το 2003 είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής στην Εύβοια που πιστοποιείται κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) και DIN EN ISO 9001-2000 και στεγάστηκε σε κτιριακές εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. Γι αυτό, αυτές τις γιορτές μας φέρνουν νοσταλγική μυρωδιά! Καταστήματα λιανικής Ψαχνών Διεύθυνση: Αγγελή Γοβιού 37 Τηλέφωνο - fax: 22280-24644 Χαλκίδας Διεύθυνση: Λεωφόρος Χαϊνά 89 Τηλέφωνο - fax: 22210-60222
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews | email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...