Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, 01:22
Κεντρική σελίδα → Προτάσεις αγοράς
25.6.2017 | 00:46
Χαρείτε το καλοκαίρι και τον ήλιο αλλά μη ξεχνάτε να φροντίζετε και το πρόσωπό σας!
Με τις Summer Protection θεραπείες των Vitaplus Αμπελοκήπων και των Vitaplus Χαλκίδας, ενισχύουμε τις άμυνες του δέρματος, το προστατεύουμε και παράλληλα του προσφέρουμε φρεσκάδα, ελαστικότητα και λάμψη! Vitaplus: τηλέφωνο 2221079001
Προτάσεις αγοράς: τελευταίες ειδήσεις
 • 22/6/2017 - 12:38Η ταινία «Η μούμια» σε 3D στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone
     Ώρες προβολής: 19:45 και 22:30 και από την Πέμπτη 22/6 μόνο στις 22:00 Τιμή εισιτηρίου: 8€ Δεν ισχύει η προσφορά της Τετάρτης. Η ταινία είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών.
 • 22/6/2017 - 12:34Η παιδική ταινία Αυτοκίνητα 3 σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone
     ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.15 και από την Πέμπτη 22/6 στις 19:00.   Σκηνοθεσία: Brian Fee Σενάριο: Dan Gerson, Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich   Τις φωνές τους δανείζουν οι: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιάδη, Βίκυ Καγιά, Γιάννης Στεφόπουλος. Ηλίας Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Σοφία Τσάκα, Άλκης Ζέρβος, Μάγκι Χαραλαμπίδου και Μιχάλης Κοιλάκος. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   Τιμή Εισιτηρίου: 8 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) – 7 ΕΥΡΩ (ΠΑΙΔΙΚΟ)
 • 22/6/2017 - 12:09Στα Smart Market θα πας και για ανεμιστήρες
     Δροσίστε το χώρο σας το καλοκαίρι με ανεμιστήρες οροφής ή δαπέδου. Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανεμιστήρες για κάθε σας ανάγκη στο smart market!
 • 21/6/2017 - 13:29ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΤΑ ΥΨΗ
     Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας είναι για κάθε νοικοκυριό μια επένδυση προκειμένου να έχει άφθονο ζεστό νερό αλλά και να εξοικονομήσει χρήματα μιας και θα ελαχιστοποιήσει τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ωφέλεια όσο περισσότερα χρόνια «αντέξει» ο ηλιακός σας. Ο ηλιακός σας θερμοσίφωνας για να διατηρήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα και για να μπορέσει να έχει αντοχή στον χρόνο χρειάζεται κάποια περιοδική συντήρηση. Η συντήρηση περιλαμβάνει : την απομάκρυνση των αλάτων από το μπόιλερ του ηλιακού σας , τον έλεγχο τον υγρών του κλειστού κυκλώματος, έλεγχο για τη σωστή λειτουργία του θερμοστάτη και απαραίτητα αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου. Η συντήρηση καλό είναι να πραγματοποιείται περίπου κάθε 2-3 χρόνια. Βέβαια το κατα πόσο χρειάζεται συντήρηση ένας ηλιακός εξαρτάται και απο την ποιότητα του νερού. Και αν τα παραπάνω θεωρούμε ότι απαιτούν εξειδικευμένους τεχνικούς παρακάτω αναφέρουμε μερικά σημαντικά σημεία που μπορείτε να προσέξετε μόνοι σας: • Το καλοκαίρι αν ο ηλιακός σας δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα καλό είναι να σκεπάσετε τους συλλέκτες για να μην δημιουργηθούν υψηλες θερμοκρασίες καθώς και πιέσεις και επηρεαστεί η αντοχή των υλικών. Μην ξεχνάτε ότι οι επιλεκτικοί συλλέκτες πλέον έχουν πάρα πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις σχετικά με τους παλιούς κοινούς συλλέκτες. Εκτός αυτού, σε περίπτωση που είναι κλειστού κυκλώματος, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει τα υγρά του με την αύξηση της πίεσης και να έχει χαμηλή απόδοση τον χειμώνα. Θα χρειαστεί δηλαδή συμπλήρωμα των υγρών του για να μπορέσει να λειτουργήσει στο μέγιστο της απόδοσης του. • Καλό είναι επίσης να πλένουμε τους συλλέκτες προκειμένου να έχουμε ακόμα καλύτερη απόδοση. Συνήθως οι κατασκευαστές των ηλιακών έχουν ως προϋπόθεση για να ισχύει η εγγύηση service ανα 2 έτη. Αν εφαρμόσουμε τα παραπάνω ο ηλιακός μας θερμοσίφωνας θα κρατήσει αρκετά χρόνια!
 • 20/6/2017 - 20:04Σεμινάριο κατάρτισης της ΚGreenacademy
     Θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Lucy στη Χαλκίδα, σεμινάριο κατάρτισης της ΚGreenacademy, η οποία αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, σε συνεργασία με τις εταιρίες EXALCO και CARBOTECHNIK. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί ο βέλτιστος συνδυασμός συστημάτων μόνωσης διαφανών και αδιαφανών δομικών στοιχείων χωρίς συμβιβασμό στο σύνολο των απαιτήσεων αισθητικής, λειτουργικότητας και ασφάλειας. Με το πέρας του σεμιναρίου οι επαγγελματίες θα λάβουν βεβαίωση κατάρτισης για χρήση σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Δήλωσε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ
 • 20/6/2017 - 19:38Όταν η δουλειά είναι τέχνη...
     Όταν η δουλειά σου είναι τέχνη... Βάση Καβουρδισμένου μπισκότου, mousse λευκής σοκολάτας και ολόκληρα κομμάτια φρέσκου φυστικιού Αιγίνης.  Μόνο στα ζαχαροπλαστεία Flamingo....
 • 20/6/2017 - 18:42Επιγραφές καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη από τη Cworks: Επιλογή που σας συμφέρει
     Οι επιγραφές καταστημάτων ειδικά σε μεγάλες και πολυσύχναστες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, αποτελούν την επιτόπου διαφήμιση της επιχείρησης σας αφού η σωστή κατασκευή και συντήρηση τους σε συνδυασμό με ένα έξυπνο σλόγκαν και εντυπωσιακά χρώματα, μπορούν κυριολεκτικά να τραβήξουν τους πελάτες μέσα στο κατάστημα. Ειδικά σε εμπορικούς δρόμους όπου ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά μεγάλος και η προσοχή των περαστικών διασπάται συνεχώς, το προσωπικό στοίχημα κάθε επιχείρησης είναι να δημιουργήσει επιγραφές καταστημάτων που θα την κάνουν να ξεχωρίσει και να προσελκύσει την μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Ποια είναι όμως εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τις επιγραφές καταστημάτων αποτελεσματικές και με τι κριτήριο πρέπει να επιλέξετε την εταιρεία που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους; Δείτε στη συνέχεια μερικά tips που θα διευκολύνουν αυτή την επιλογή σας και θα σας δώσουν χρήσιμες ιδέες. Πρωτοπορία και έξυπνος σχεδιασμός Οι επιγραφές καταστημάτων για να τραβάνε την προσοχή θα πρέπει να είναι πραγματικά πρωτότυπες και να κρύβουν ένα έξυπνο μήνυμα που θα προσδιορίζει την φύση της επιχείρησης σας και ταυτόχρονα θα προδιαθέτει τον καταναλωτή να την επισκεφθεί. Εταιρείες όπως η CWorks διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και υλοποίησης για να κάνετε τη διαφορά. Σωστή συντήρηση Όσο κομψή και έξυπνη κι αν είναι η επιγραφή στο κατάστημα σας, αν δεν είναι σωστά συντηρημένη και έχει σκουριά ή καμμένα φωτάκια, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απωθητικό αφού δίνει μία εντύπωση γενικής εγκατάλειψης της επιχείρησης. Επιλέξτε μία εταιρεία που θα αναλάβει εκτός από την εγκατάσταση, την τακτική φροντίδα της επιγραφής και τον ηλεκτρολογικό της έλεγχο, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα της παντός καιρού. Οικονομικές λύσεις για όλους Εκτός από το πρωτότυπο στυλ και την καλή συντήρηση, η εταιρεία CWorks προσφέρει στην επιχείρηση σας κάτι επίσης πολύ σημαντικό: Οικονομικές λύσεις που συμφέρουν κάθε μεγάλη και μικρή επιχείρηση, βοηθώντας στην αποτελεσματική προώθηση της. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας CWorks και δείτε τη μεγάλη λίστα πελατών και τις επιγραφές καταστημάτων που έχει δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
 • 20/6/2017 - 18:41Πέλλετ: Γιατί να τα χρησιμοποιήσετε για καύσιμη ύλη στο σπίτι σας
     Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκετε οικονομικούς και έξυπνους τρόπους για να ζεσταίνετε το σπίτι σας το χειμώνα. Τα πέλλετ πλέον έχουν γίνει ένας από αυτούς τους τρόπους θέρμανσης είτε σε σόμπες, είτε σε λέβητες, ακόμα και σε μικρές εστίες τζακιού. Για να σταματήσει να σας απασχολεί το θέμα θέρμανση, είναι αναγκαίο να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να θερμάνετε το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε περαιτέρω έξοδα. Κοιτάξτε λίγο τον ετήσιο προϋπολογισμό σας, με το πετρέλαιο θέρμανσης και συγκρίνετε από τη στιγμή που θα χρησιμοποιείτε πέλλετ, τα έξοδα που σπαταλήσατε. Γιατί αυτό το καύσιμο είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα; Παραγωγή Τα pellet παράγονται από δέντρα που είναι 100% απαλλαγμένα από υπολείμματα και μπορούν να χαρακτηριστούν έως και οικολογικά. Το αποτέλεσμα είναι να αποδίδουν όλο το χειμώνα. Τιμή και φυσικότητα υλικού Η τιμή των πέλλετ αγγίζει το 60% πιο χαμηλής τιμής από αυτήν που βρίσκουμε στο πετρέλαιο. Πρόκειται για ένα 100% οικολογικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα που μπορούν να χαρακτηριστούν επιβλαβή για το περιβάλλον ή τον χώρο του σπιτιού σας. Λειτουργικά Η ποσότητα που προμηθεύεστε είναι ακριβής και πάντα έρχεται στον χώρο σας σε συσκευασία που δεν λερώνει τον χώρο, παρέχοντας αυτονομία σε κάθε σας κίνηση. Είναι πολύ σημαντική η οικολογική προοπτική τους, αφού συμβάλλουν πολύ στην καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Είναι επίσης μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Από την κορυφαία εταιρεία GK Energy μπορείτε να βρείτε όλους τους οικονομικούς τρόπους να τα προμηθευτείτε και να τα χρησιμοποιήσετε. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και βρείτε το σύστημα εκείνο που μπορεί να λειτουργήσει με πέλλετ, αποδίδοντας στον χώρο σας όχι μόνο εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και ενέργειας. Πάντα σε χαμηλή τιμή για όλη η Θεσσαλονίκη! Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για έναν νέο δρόμος την οικονομική θέρμανση του σπιτιού σας. 
 • 15/6/2017 - 17:42Θέρμανση δαπέδου και αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών
     Η απόλυτη επιτυχία κατά τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες είναι να μπορείτε να απολαμβάνετε ζέστη σε όλο το σπίτι, όποτε χρειάζεται, χωρίς να βλέπετε τα έξοδα να αυξάνονται και το περίσσευμα να μικραίνει. Αναθεωρήστε λοιπόν τα μέχρι τώρα στάνταρ σας και αποφασίστε να αλλάξετε τροχιά στην θέρμανση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου με μοναδικές λύσεις. Ειδικά αν βρίσκεστε σε στάδιο ανακαίνισης, το energy-system θα σας προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις για να αποφύγετε εξαρχής τα περιττά έξοδα. Εξοικονομήστε χρήματα με θέρμανση δαπέδου Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί πλέον έναν από τους ενδεδειγμένους τρόπους θέρμανσης, με αρκετά πλεονεκτήματα που τα σύγχρονα σπίτια σίγουρα έχουν ανάγκη. Πρώτα απ’ όλα έχουν αποκλείσει εξαρχής τα σώματα καλοριφέρ, τα οποία καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος πολύτιμου χώρου, ειδικά σε ένα σπίτι λίγων τετραγωνικών μέτρων. Συγκριτικά με το οικονομικό ζήτημα, ύστερα από έρευνες έχει βρεθεί ότι μπορεί να αποφέρει χρήματα σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα. Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για σπίτια που κατασκευάζονται από την αρχή, ώστε να περαστούν οι σωληνώσεις και να μην χρειάζεται να γίνουν επιπλέον εργασίες. Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Η εξοικονόμηση χρημάτων που επιτυγχάνεται με τις αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών έχει αποδειχθεί ότι όσο περνάει ο καιρός είναι πολύ μεγάλη. Συγκριτικά με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα, οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών κάνουν χρήση της θερμοκρασίας που έχει ο αέρας ή το έδαφος. Όλες οι αντλίες χαρακτηρίζονται από έναν μεγάλο βαθμό απόδοσης που μπορεί να πιάσει πολύ υψηλά σκορ, ανάλογα με τον τύπο της αντλίας. Στην ποικιλία της Energy System μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αντλίες θερμότητας υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών και αντλίες νερού-αέρα, μονοφασική, τριφασική. Κερδίστε εγγύηση ποιότητας, υψηλές προδιαγραφές, κορυφαία αισθητική και χαμηλές τιμές σε κάθε οικολογικό και μοντέρνο τρόπο θέρμανσης.  
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews και newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...