Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, 01:22
26.6.2017 | 01:22
Αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου στη Χαλκίδα
Συνέβη πριν από λίγο, στον δρόμο Χαλκίδα-Βασιλικό.  Κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα βγήκε εκτός οδοστρώματος. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε τραυματίες.
Εύβοια: τελευταίες ειδήσεις
 • 24/6/2017 - 20:35Τι ήταν αυτό που συνάντησε ο Κώστας Τσάμαρης στην θάλασσα;
     Απίστευτες εικόνες... Έπεσε πανω σε ενα κοπαδι με δελφινια..
 • 24/6/2017 - 20:27Βάσεις 2017: Κακά τα... μαντάτα από τα βαθμολογικά κέντρα
      Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση). Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν υποβάλουν μηχανογραφικό εμπρόθεσμα, θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος. ?Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι επιλογές των μαθητών στα εξεταζόμενα μαθήματα καταγράφουν το αδιέξοδο των υποψηφίων της θεωρητικής κατεύθυνσης που έχουν περιορισμένες επιλογές σε σχολές, ενώ ξεχωρίζουν τους υποψήφιους των θετικών και οικονομικών σπουδών που φαίνεται ότι φέτος έμαθαν το... παιχνίδι του νέου συστήματος και «παίζουν» με πολλαπλές επιλογές, ώστε να μη μείνουν εκτός της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στα παιδαγωγικά, που επανέρχονται δυναμικά στον ανταγωνισμό. Αν και στατιστικά μόλις ένας στους επτά μπαίνει στη σχολή της πρώτης επιλογής του, οι υποψήφιοι των θετικών και οικονομικών σπουδών έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν μία θέση στα ελληνικά αμφιθέατρα. Ο ανταγωνισμός - σε αντίθεση με τις ανθρωπιστικές σπουδές που θα παλέψουν για να μη μείνουν εκτός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - θα «παιχτεί» στις πρώτες επιλογές τους, καθώς διεκδικούν δημοφιλείς σχολές.
 • 24/6/2017 - 18:42Οι βροχές κατέστρεψαν εκκλησία στη Νότια Εύβοια
     Οι πρόσφατες βροχές που έπεσαν, σε συνδυασμό με τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή, πιθανόν, να οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες ήταν οι αντιδράσεις κατοίκων των Καψάλων και της ευρύτερης περιοχής, στους υπεύθυνους της εταιρείας που εκτελεί εργασίες στην περιοχή, για το συμβάν αυτό. neastyranews.gr
 • 24/6/2017 - 18:25Θρίλερ με ψαρά ανοιχτά της Κύμης
     Πρόκειται για 72χρονο ερασιτέχνη ψαρά.  Τελικά ύστερα από έρευνα του λιμενικού τον βρήκαν τα ξημερώματα εντός του θαλάσσιου ύδατος σώος και περισυλλέχτηκε καθώς επίσης και η λέμβος από η οποία ήταν αναποδογυρισμένη στην θαλάσσια περιοχή του Λημιώνα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Κύμης όπου και διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
 • 24/6/2017 - 18:12Φορολογικές δηλώσεις 2017: Θα υπάρξει παράταση στις φορολογικές δηλώσεις
      Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν να δώσουν παράταση δύο εβδομάδων, χωρίς να αλλάζει η ημερομηνία πληρωμής της πρώτης δόσης ή να δώσουν και επιπλέον σιωπηρή παράταση μίας εβδομάδας. Οι φοροτεχνικοί με επιστολή τους προς το υπουργείο οικονομικών τονίζουν πως: "Θεωρούμε ότι μια παράταση των φορολογικών δηλώσεων τόσο στα φυσικά όσο και στα νομικά πρόσωπα , έως 26/7/2017, δεν θα είχε καμία επίπτωση ούτε στον προγραμματισμό εκκαθάρισης, ούτε φυσικά στα δημόσια έσοδα, αφού όπως είναι γνωστό η πρώτη δόση καταβολής του φόρου εισοδήματος είναι η 31η Ιουλίου." Το Υπουργείο Οικονομικών μοιράζει λεφτά.... Από το τέλος Ιουλίου και κάθε μήνα, λοιπόν, το Δημόσιο θα μοιράζει ένα εκατομμύριο ευρώ στους φορολογούμενους που κάνουν συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Τα στοιχεία των συναλλαγών θα αποστέλλονται από τις τράπεζες στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η οποία και θα αναλάβει τη διαδικασία της κλήρωσης.
 • 24/6/2017 - 12:39Μια μαγική εικόνα από την όμορφη Σκύρο
     Ο καιρός το επιτρέπει και οι βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου Νεφέλη, επιβάλλονται. Για καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς μη χάσετε την ευκαιρία να βουτήξετε πριν τις βόλτες σας στο νησί.
 • 24/6/2017 - 12:31Ανασφάλιστα αυτοκίνητα: Δόθηκε παράταση...
      Τα ανασφάλιστα οχήματα εντοπίστηκαν ύστερα από διασταύρωση και ήδη οι ιδιοκτήτες πήραν μήνυμα στη θυρίδα τους στο TAXISnet και αναμένεται να πάρουν μήνυμα και στο e-mail τους. Ήδη περισσότερα από 1,1 εκατομμύριο ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έχουν εντοπιστεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και οι ιδιοκτήτες τους θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ και να ασφαλίσουν τα οχήματά τους.  Την ίδια ώρα, τρέχουν και δεν φτάνουν από την Παρασκευή 16 Ιουνίου χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που διαπιστώνουν πως έλαβαν «κατά λάθος» ειδοποιητήριο για να πληρώσουν παράβολο 250 ευρώ για ανασφάλιστο όχημα. Στις περιπτώσεις που από λάθος κάποιο όχημα περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μη ασφαλισμένων, θα πρέπει, κατά περίπτωση, οι ιδιοκτήτες να απευθύνονται: 1. Στην Ασφαλιστική τους εταιρία   2. Στην αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών   3. Στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ? ?Σε λύση τριών σταδίων προσανατολίζεται η κυβέρνηση μετά το «χάος» Σε λύση τριών σταδίων προσανατολίζεται η κυβέρνηση για τα ανασφάλιστα οχήματα, τα οποία ξεπερνούν το 1.000.000.   Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που επικαλείται το newmoney.gr, το σχέδιο που επεξεργάζονται οι υπουργοί Οικονομικών και Μεταφορών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Χρήστος Σπίρτζης, περιλαμβάνει τρία σενάρια:   1. Πλήρης αμνηστία για όσους σπεύσουν έως τις 14/7 για ασφάλιση. Όσοι σπεύσουν να τακτοποιήσουν την οφειλή, θα γλιτώσουν πλήρως την πληρωμή του παραβόλου.   2. Κλιμάκωση του προστίμου, ανάλογα με τα κυβικά, για όσους ασφαλιστούν από 15/7 και μετά. Για παράδειγμα, το πρόστιμο θα μειωθεί σε 100 ευρω για ΙΧ ως 250 κ.ε, σε 200 ευρώ από 250 ως 1.000 κ.ε. και σε 250 ευρώ για τα μεγαλύτερου κυβισμού οχήματα.   3. Όσοι έχουν πληρώσει το παράβολο (περίπου 6.000) θα το πάρουν πίσω.
 • 24/6/2017 - 12:05Το μεγαλύτερο έργο της Αττικής, εμπιστεύτηκε για κουφώματα την ALSYK Συκοβάρης
     Παντρεύοντας την υψηλή αισθητική με την απαράμιλλη ποιότητα της κατασκευής η εταιρία ALSYK έχει επενδύσει με κουφώματα μερικά από τα πιο σύγχρονα κτίρια σε όλη την Ελλάδα . Ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κτιρίου η ALSYK φροντίζει να εξασφαλίσει τόσο την εναρμόνιση με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του όσο και την κάλυψη των αναγκών της μόνωσης και της ασφάλειας. Η Alsyk Συκοβάρης, στηρίζει τις επιλογές σας! Δείτε φωτογραφίες ​ ALSYK Συκοβάρης-Συστήματα κουφωμάτων ΑΒΕΕ Τηλ. Εργοστασίου : 22210 40144, 222210 44002
 • 24/6/2017 - 11:25Φωτογραφία από το ατύχημα στο Αλιβέρι
     Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα του Αλιβερίου, το 27χρονο παλικάρι οδηγούσε μηχανή και τραυματίστηκε στον δρόμο Αλιβέρι-Λέπουρα, ύστερα από τροχαίο με αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στην συνέχεια στην Αθήνα. 
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews και newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...