Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 11:07
23.8.2017 | 10:48
  Οι λογαριασμοί θα πιστωθούν στις 24 Αυγούστου. Όσοι όμως δεν λάβουν χρήματα θα πρέπει να προχωρήσουν σε διορθώσεις αιτήσεων στην πλατφόρμα του keaprogram. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση για το ΚΕΑ, δεν κατέστη δυνατή η πίστωση των ποσών σε δικαιούχους λόγω: 1. Μη επικαιροποίησης στοιχείων λογαριασμού (απαιτείται επιβεβαίωση των στοιχείων του λογαριασμού , μέσω προσκόμισης στην τράπεζα των απαραίτητων δικαιολογητικών- ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας) 2. Ανενεργού λογαριασμού( δεν έχει κινηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα) 3. Αναντιστοιχία ΑΦΜ και τραπεζικού λογαριασμού Οι δικαιούχοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για τη διόρθωση του προβλήματος στον τραπεζικό λογαριασμό έως τις 31/8/2017 διαφορετικά η αίτησή τους θα ανακληθεί . Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης, αλλά δεν αναγνωρίζεται δικαίωμα αναδρομικής καταβολής.
23.8.2017 | 10:42
  Επισπεύδεται, τελικά, η ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι βάσεις θα ανακοινωθούν τελικά αύριο Πέμπτη (24/8), εκτός απροόπτου. Πέρυσι οι βάσεις είχαν ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, ημερομηνία προκειμένου να ξεκινήσουν εγκαίρως οι ηλεκτρονικές προεγγραφές στα ΑΕΙ αλλά και οι επαναληπτικές Πανελλαδικές για όσους δεν κατάφεραν να εξεταστούν τον Ιούνιο.
23.8.2017 | 10:25
  Το φαινόμενο είναι καθημερινό στο σχολείο σύμφωνα με το psaxna.gr.  Το χειρότερο βέβαια όλων και αυτό που προκαλεί διάφορες σκέψεις, είναι ότι οι νεαροί που μπαίνουν το απόγευμα μέσα στους χώρους του σχολείου πάνω από τα κάγκελα δεν αρκούνται μόνο σε ζημιές αλλά εκτός των άλλων αφού κατέβασαν την Ελληνική σημαία την έσκισαν κιόλας…!
23.8.2017 | 10:23
  Ήταν 4 χθες το μεσημέρι στον δρόμο Θήβας-Χαλκίδας όταν συνέβη το τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και νταλίκας.  Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μία άμορφη μάζα το όχημα και ο οδηγός να χάσει την ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός κινούνταν στο ρεύμα προς Χαλκίδα, όταν ξαφνικά εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.  Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο έγινε κυριολεκτικά κομμάτια που σκορπίστηκαν στα παρακείμενα χωράφια, ενώ αδύνατη ήταν για την ώρα η αναγνώριση του θύματος.
22.8.2017 | 22:34
  Πως ερμηνεύονται τα Ημερομήνια ή μερομήνια Η διαδικασία είναι απλή. Παρατηρούμε τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μια αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών. Δηλαδή, η πρώτη ημέρα θα μας πει για τον καιρό του Αυγούστου, η δεύτερη για του Σεπτεμβρίου, η τρίτη για του Οκτωβρίου κ.ο.κ. ? Όταν έχει αέρα, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι άστατος. ? Όταν υπάρχουν άσπρα σταθερά σύννεφα, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα έχει βροχές. ? Όταν υπάρχουν άσπρα σύννεφα που τρέχουν ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι χιονιάς. ? Όταν υπάρχουν σκούρα σύννεφα ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι κρύος. ? Όταν ο ουρανός είναι καθαρός, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι καλός. Αν θέλετε, λοιπόν, να δείτε τι καιρό θα κάνει το 2018, απλώς ακολουθήστε το παραπάνω αλφαβητάρι ερμηνείας των σημαδιών. Πηγή: athensmagazine.gr
22.8.2017 | 22:26
  Η διδασκαλία των μαθημάτων όπως κάθε χρόνο αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 15 Ιουνίου του επόμενου έτους. Όταν η 11η Σεπτεμβρίου ή η 15η Ιουνίου είναι αργία, τα μαθήματα αρχίζουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή λήγουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα αντίστοιχα. Για το σχολικό έτος 2017-2018, σε λίγες μέρες τα σχολεία θα ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου που η ημέρα Δευτέρα. Τον Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια: Τι θα γίνει με Λύκειο και Πανελλαδικές Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας επανήλθε στη σιγουριά των παλαιότερων δεσμεύσεών του για κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων.
22.8.2017 | 22:06
  Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα  στο κλειστό της Κανήθου, δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας. Ο κ. Θεοδώρου απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, καλωσόρισε τους προπονητές και τους παίκτες, τους παρουσίασε το υπόλοιπο επιτελείο και ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν. Στην συνέχεια, πριν αφήσει τους αθλητές στην διάθεση του κόουτς Καστρίτη, τους ανέφερε πως μετά την συμπλήρωση του αγωνιστικού ρόστερ θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συγκέντρωση της ομάδας, όπου και θα αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες στους στόχους και τις προσδοκίες για την επικείμενη σεζόν, ενώ τότε θα τους παραδοθεί και ο φετινός εσωτερικός κανονισμός.  
22.8.2017 | 19:42
  Ήταν 4 το μεσημέρι στον δρόμο Θήβας-Χαλκίδας όταν συνέβη το τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και νταλίκας.  Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μία άμορφη μάζα το όχημα και ο οδηγός να χάσει την ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός κινούνταν στο ρεύμα προς Χαλκίδα, όταν ξαφνικά εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.  Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο έγινε κυριολεκτικά κομμάτια που σκορπίστηκαν στα παρακείμενα χωράφια, ενώ αδύνατη ήταν για την ώρα η αναγνώριση του θύματος.
22.8.2017 | 17:26
  Απαραίτητος είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ για το νέα εισιτήριο. Το χάρτινο εισιτήριο καταργείται καθώς έρχεται το νέο ηλεκτρονικό για τους επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών. Πλέον, σύμφωνα με τη νέα γνωμοδότηση της Αρχής, η οποία επέβαλε στον ΟΑΣΑ ορισμένες τελικές τροποποιήσεις για την έκδοση της νέας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, θα πρέπει ο επιβάτης να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα: Για την έκδοση της κάρτας σε Τερματικό Εκδοσης Καρτών (ΤΕΚ) θα πρέπει να προσκομίσει επίσημο έγγραφο που να προσδιορίζει τον ΑΜΚΑ, την αστυνομική του ταυτότητα (διαβατήριο για μη Ελληνες υπηκόους) και το έγγραφο που να πιστοποιεί ότι ανήκει σε ειδική κατηγορία, στην περίπτωση που δικαιούται μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο. Η διαδικασία προβλέπει ότι ο εκδότης (είτε υπάλληλος του ΟΑΣΑ είτε επιβάτης) εισάγει στην ειδική εφαρμογή του ΤΕΚ τον ΑΜΚΑ, το όνομα, το επώνυμο, καθώς και τον μήνα και έτος γέννησης και την ειδική κατηγορία (εφόσον υπάρχει). Στη συνέχεια, προχωρά σε επιβεβαίωση της ταυτότητας του επιβάτη, ο οποίος εισάγει τον κωδικό ασφαλείας, που γνωρίζει μόνον ο ίδιος. Πώς μπορώ να βρω online το ΑΜΚΑ μου; Αρχικά, κάντε κλικ στον σύνδεσμο: amka.gr/AMKAGR
22.8.2017 | 13:37
  Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως δήλωσαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές του υπουργείου Παιδείας. Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το newsbomb.gr,ανέφεραν ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα που θα τεθεί τέρμα στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων. Αυτή η μέρα εκτιμάται ότι θα είναι η Δευτέρα 28 ή - το αργότερο - η Τρίτη 29 Αυγούστου. Ενόψει και της επίσημης γνωστοποίησης της ημερομηνίας το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από το ύψος των βάσεων εισαγωγής. Καταλυτικό ρόλο ως προς αυτό αναμένεται ότι θα παίξουν τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης όπου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου, το 83,45% των υποψηφίων στην ομάδα Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής έγραψε κάτω από τη βάση.
22.8.2017 | 13:30
  Το παθητικό κάπνισμα έχει τις ίδιες ακριβώς βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό με κάποιον που καπνίζει. Ειδικά όταν στο χώρο που καπνίζετε υπάρχουν παιδιά, αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία τους. Αν εσείς είστε από τις μαμάδες που καπνίζουν μανιωδώς, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές των ειδικών για να μην επιβαρύνετε την υγεία του παιδιού σας που είναι πολύτιμη.  Να θυμάστε: • Όταν υπάρχει μωρό στο σπίτι (είτε αυτό θηλάζει είτε όχι) τουλάχιστον για τα 3 πρώτα χρόνια της ζωής του, οι κανόνες καπνίσματος είναι: πάντα έξω από το σπίτι . • Μην εκθέτετε το μωρό σας σε παθητικό κάπνισμα. Μην καπνίζετε στο χώρο που βρίσκεται το μωρό σας ούτε εσείς, ούτε οι επισκέπτες! • H καπνίστρια μητέρα θα πρέπει να έχει τα μαλλιά της πιασμένα όταν καπνίζει, να πλένει αμέσως μετά το κάπνισμα δόντια, πρόσωπο, χέρια και να αλλάζει ρούχα! Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τον καπνιστή μπαμπά ή για όποιον καπνιστή πρόκειται να πάρει αγκαλιά το μωρό. Τέλος, οι βλαβερές ουσίες του τσιγάρου βγαίνουν για ώρες μετά το κάπνισμα από τα πνευμόνια του καπνιστή και με την ανάσα μεταφέρονται στο μωρό...  Οπότε οι καπνίστριες μαμάδες σκεφτείτε μήπως κάνετε κακό στο παιδί σας αν κοιμάστε μαζί του...
22.8.2017 | 13:22
  Ένας ερασιτέχνης ψαράς από το Δίστομο έπιασε μουγγρι - μαμούθ στον Κορινθιακο Κόλπο... Πρόκειται για τον Κώστα Τζιτζώκο (''Τσέλιο'') ,που μαζί με τον Στειριώτη ( που κατοικεί στην Λιβαδειά) Γιάννη Λαγό, έπιασαν με το σκάφος του πρώτου, το βάρους 38 κιλών μουγγρί ( το μεγαλύτερο σε ελληνική θάλασσα) και είδαν το κατόρθωμά τους στο ειδικό ηλεκτρονικό περιοδικό boatfishing.gr!  
22.8.2017 | 12:18
  Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην Ριτσώνα.  Η φωτιά καίει κοντά στο Σκοπευτήριο. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
22.8.2017 | 12:06
  Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Τραγικός επίλογος για ένα ζευγάρι στη Φωκίδα. Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι ηλικιωμένων, όπου σύμφωνα με το Nafpaktianews, εξωτερικός ανελκυστήρας αποκολλήθηκε από τη θέση του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα οι δύο ηλικιωμένοι που ήταν μέσα να βρουν τραγικό θάνατο.  
22.8.2017 | 11:55
  Μια χαλαρή βόλτα στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Απολαύστε τη θέα του κάστρου της Χώρας της Σκύρου, μπροστά από την πισίνα.Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν μας στο 22220 91 964
22.8.2017 | 11:09
  Η σελίδα  Εύβοια - Τα μυστικά ενός ανέγγιχτου παραδείσου δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και προβολή της ομορφιάς της Ευβοίας και της κάθε γωνιάς του νησιού μας καθώς ο παράδεισος είναι δίπλα μας. Το νησί μας είναι ένας παράδεισος από τον Βορρά ώς στον Νότο και μπορεί να συνδυάσει το γαλάζιο με το πράσινο σε απόλυτη αρμονιά. Ανακαλύψτε την Εύβοια και ελάτε μαζί μας στο ταξίδι της ανακάλυψης και το νησί με τα χίλια χρώματα και την μακρά ιστορία του θα σας αποκαλύψει τα μυστικά των παραλιών του και θα ταξιδέψετε μαζί μας στο νησί της περιπέτειας,της απόλαυσης και της ανακάλυψης!! Γιατί ο παράδεισος περιμένει από εσάς να τον ανακαλύψετε και αυτό το ταξίδι μπορούμε να το κάνουμε μάζι μέσα από την σελίδα μας Εύβοια - Τα μυστικά ενός ανέγγιχτου παραδείσου.!!!  
22.8.2017 | 10:58
  Μπροστά στο δημαρχείο Βοϊου, σε ένα παραδοσιακό γλέντι, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, οι μουσικοί προσάρμοσαν το Despacito στο... κλαρίνο!
22.8.2017 | 10:31
  Καθημερινό φαινόμενο είναι οι κλοπές αυτοκινήτων στη Χαλκίδα. Το πιο μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται σε γειτονιές που είναι κοντά στην οδό Ληλαντίων.  Μέσα σε λίγα λεπτά, οι δράστες ανοίγουν τα αυτοκίνητα, παίρνουν έγγραφα, λεφτά ή ηχοσυστήματα και εξαφανίζονται. Κόλπα για να μην σας κλέβουν το αυτοκίνητο! -Σκεφτείτε από πριν που θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε ένα δρόμο καλά φωτισμένο ή με κίνηση, κοντά σε μαγαζιά ή καφετέριες. Ο κλέφτης θέλει την ησυχία του για να κάνει τη δουλειά του. Επιπλέον, εάν είστε σε πάρκινγκ, μην επιλέγετε τις απομακρυσμένες θέσεις. -Πολλές φορές δεν είναι δυνατόν να παρκάρετε σε κεντρικό σημείο και αναγκάζεστε να το αφήσετε σε σημεία πιο απομονωμένα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να στρέψετε τους τροχούς προς το πεζοδρόμιο και να σβήσετε το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την ταχύτητα. Κατ’ αυτό τον τρόπο είναι πιο δύσκολο να σας το πάρουν. -Το ξέρουμε ότι το ξέρετε αλλά πόσες φορές σας έχει τύχει να βλέπετε αυτοκίνητα με κάποιο GPS ξεχασμένο μέσα, κάποιο σακάκι, μια τσάντα; Το έχετε σίγουρα δει, κι ο κλέφτης επίσης. Κρύψτε όλα όσα φαίνονται, ακόμη κι εάν δεν είναι αξίας, όπως ένα CD ή ένα παλτό, μπορεί και να έχουν αξία για τον κλέφτη. Καλό θα ήταν να μην τα κρύβετε αφού έχετε παρκάρει γιατί μπορεί να σας παρακολουθούν. Το πιο απλό θα ήταν να αφήνατε τα αντικείμενα αξίας στο σπίτι. -Οι κλέφτες προτιμούν να δουλεύουν στο σκοτάδι για να μην τους βλέπουν. Τοποθετήστε φώτα με αισθητήρες κίνησης εκεί που παρκάρετε συνήθως το αυτοκίνητό σας για να ξαφνιάσετε τους επίδοξους κλέφτες. Πιστέψτε μας, μπορεί και να τη γλυτώσετε.
22.8.2017 | 10:16
  Στην αυγουστιάτικη συνεστίαση του 4ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας παρέα με το φεγγάρι, βρέθηκαν ο Σωτήρης Ανυφαντής, ο Χάρης Καραμάντουλας και ο Κωνσταντίνος Μπαρούτας. "Και του χρόνου όλοι μαζί!" ευχήθηκαν και οι τρεις οι οποίοι στα εύκολα και στα δύσκολα είναι μια γροθιά.   
22.8.2017 | 10:07
  -Ο Καιρός - Μετεωρολογικές προγνώσεις για την Ελλάδα. -Αλλάζει ο καιρός: Ερχονται βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα -Δείτε πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα.  -Καιρός - H ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα Ιδιαίτερα ζεστός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Την Κυριακή (20/08) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά και από το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι και βαθμιαία από δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά. Τη Δευτέρα (21/08) και την Τρίτη (22/08) προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση την Τρίτη από τα δυτικά. Οι άνεμοι στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια. Την Τετάρτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
22.8.2017 | 10:00
  Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του πατέρα του, την ώρα που κινούνταν, και παρασύρθηκε από το αμάξι που ακολουθούσε! Τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στο Αιτωλικό με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που έχασε την ζωή του σε τροχαίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του aixmi-news.gr, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
21.8.2017 | 23:22
  -ΕΝΦΙΑ 2017: Εκτυπώστε από σήμερα το εκκαθαριστικό -ΕΝΦΙΑ 2017: Από σήμερα αναρτώνται τα πρώτα εκκαθαριστικά στο Taxisnet -ΕΝΦΙΑ 2017- ENFIA 2017: Τι αλλάζει από φέτος – Πότε θα εκδοθούν τα ?εκκαθαριστικά Οι δόσεις θα είναι και πάλι πέντε, με την πρώτη να καταβάλλεται τον Σεπτέμβριο και την τελευταία τον Ιανουάριο του 2018. Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή η έκπτωση: Δικαιούχος απαλλαγής από το 50% του ΕΝΦΙΑ είναι κάθε φορολογούμενος που πληρούσε τις εξής προϋποθέσεις: α) Το «συνολικό ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα» του προηγούμενου έτους δεν έχει υπερβεί τις 9.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για τον ή την σύζυγο και για κάθε εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας. β) Το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων τα οποία κατέχει ο φορολογούμενος και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του δεν υπερέβαινε τα 150 τετραγωνικά μέτρα. γ) Η συνολική αντικειμενική αξία των κτισμάτων και των εντός σχεδίων πόλεων οικοπέδων που κατέχει ο φορολογούμενος ή η οικογένειά του δεν υπερβαίνει τα 85.000 ευρώ αν πρόκειται για άγαμο, τα 150.000 ευρώ αν πρόκειται για εγγάμο χωρίς παιδιά και τα 200.000 ευρώ αν πρόκειται για έγγαμο με ένα ή δύο εξαρτώμενα τέκνα.
21.8.2017 | 23:00
  "ΟΛΟΙ γνωρίζουμε τι λείπει από την ΝΔ στην Εύβοια... Λείπει το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής  Λείπει η αναγνώριση στην προσπάθεια των στελεχών Λείπει ο σεβασμός στον κοινό αγώνα όλων Λείπει η πολιτική πρωτοβουλία Λείπει η αυτοθυσία Περισσεύει το παραγοντιλίκι και η υπόκλιση σε συμφέροντα.. ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Θέλουμε την γνώση και τον ισχυρό πολιτικό λόγο που τον ξεχάσαμε Θέλουμε την ορμή των νέων που θα κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο Θέλουμε τους επιτυχημένους της κοινωνίας με τα ένσημα της ζωής Θέλουμε και δυο μεταγραφές για την διεύρυνση..που ετοιμάζονται Θέλουμε υγιή ωφέλιμο δυναμικό ανταγωνισμό με ήθος χωρίς sms, χωρίς βαλίτσες, χωρίς μαυρογυαλούρους των κάλπικων υποσχέσεων ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ !"
21.8.2017 | 22:17
  -ΕΝΦΙΑ 2017: Εκτυπώστε από σήμερα το εκκαθαριστικό -ΕΝΦΙΑ 2017: Από σήμερα αναρτώνται τα πρώτα εκκαθαριστικά στο Taxisnet -ΕΝΦΙΑ 2017- ENFIA 2017: Τι αλλάζει από φέτος – Πότε θα εκδοθούν τα ?εκκαθαριστικά Οι δόσεις θα είναι και πάλι πέντε, με την πρώτη να καταβάλλεται τον Σεπτέμβριο και την τελευταία τον Ιανουάριο του 2018. Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή η έκπτωση: Δικαιούχος απαλλαγής από το 50% του ΕΝΦΙΑ είναι κάθε φορολογούμενος που πληρούσε τις εξής προϋποθέσεις: α) Το «συνολικό ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα» του προηγούμενου έτους δεν έχει υπερβεί τις 9.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για τον ή την σύζυγο και για κάθε εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας. β) Το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων τα οποία κατέχει ο φορολογούμενος και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του δεν υπερέβαινε τα 150 τετραγωνικά μέτρα. γ) Η συνολική αντικειμενική αξία των κτισμάτων και των εντός σχεδίων πόλεων οικοπέδων που κατέχει ο φορολογούμενος ή η οικογένειά του δεν υπερβαίνει τα 85.000 ευρώ αν πρόκειται για άγαμο, τα 150.000 ευρώ αν πρόκειται για εγγάμο χωρίς παιδιά και τα 200.000 ευρώ αν πρόκειται για έγγαμο με ένα ή δύο εξαρτώμενα τέκνα.
21.8.2017 | 22:09
  Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, ο εκπολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Ονταθίου διοργανώνει λαϊκή βραδιά με τη συμμετοχή του ΔΟΑΠΠΕΧ. Το Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 8:30, η επταμελής ορχήστρα εγγυάται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση!  
21.8.2017 | 21:46
  Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να εκπροσωπείται στην εκδήλωση από τον αντιπρόεδρο  Σπύρο Τσικλιδή. Η ομάδα της Κύμης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική της Β φάσης του θεσμού εκτός έδρας τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι  για την φετινή σεζόν.
21.8.2017 | 14:13
  Έβγαλε μαχαίρι σε δύο οδηγούς ταξί.  Το πρώτο περιστατικό έγινε βραδινές ώρες της (16-08-2017), σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου μέσα στο ταξί, απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ. Επιπλέον, χθες (20-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, ομοίως μεταφερόμενος ως επιβάτης  απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του οχήματος, πλην όμως ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.  Μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ανωτέρω περιπτώσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
21.8.2017 | 13:53
  Σύνταξη με τα νέα όρια ηλικίας που ξεκινούν από 56,5 ετών και φτάνουν έως τα 62 κλειδώνουν οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Όσοι είχαν ένσημα πριν το 1993 είναι σε ευνοϊκότερη θέση, γιατί μπορούν να αποχωρήσουν με πλήρη σύνταξη πριν από τα 62 και με λιγότερα από 40 χρόνια. Όσοι έχουν τα πρώτα τους ένσημα από την 1η/1/1993 και μετά θα πρέπει να έχουν 40 χρόνια ασφάλισης για να πάρουν πλήρη σύνταξη στα 62, ενώ με λιγότερα χρόνια μπορούν να πάρουν μειωμένη στα 62 και πλήρη στα 67. Οι ασφαλισμένοι στα βαρέα επηρεάζονται από τις νέες προϋποθέσεις, καθώς, αν επιλέξουν να αποχωρήσουν με τα μειωμένα όρια ηλικίας (π.χ. 59,5 ετών) θα πάρουν σύνταξη που θα υπολογιστεί χωρίς τις προσαυξήσεις των βαρέων ενσήμων.
21.8.2017 | 13:05
  Άλλοι κοιμούνται με το σκύλο ή τη γάτα τους, εκείνη όμως... Κάθε νύχτα, η γυναίκα μοιραζόταν το κρεβάτι της με το φίδι της. Η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί όταν το φίδι. που συνήθως έτρωγε το φαγητό που του έδινε, σταμάτησε να τρώει. Όταν μετά από δύο εβδομάδες προσπαθειών το φίδι δεν έτρωγε τίποτα, αποφάσισε να το πάει στον κτηνίατρο. Τότε, κατάλαβε πως θα ήταν καλύτερο να ανησυχεί περισσότερο για τον εαυτό της. Ο κτηνίατρος της είπε πως το φίδι δεν είχε κάτι. Ο λόγος που δεν έτρωγε ήταν γιατί προετοίμαζε το πεπτικό του σύστημα για να φάει κάτι πολύ μεγάλο... ΕΚΕΙΝΗ!! Ενώ νόμιζε πως το αξιολάτρευτο ζωάκι της την αγκάλιαζε το βράδυ για να κοιμηθούν μαζί, στην ουσία αυτό ήταν κομμάτι της προετοιμασίας για να την φάει! Ο κτηνίατρος εξήγησε πως οι αγκαλιές του φιδιού είχαν σκοπό να μετρήσουν το μέγεθος και το βάρος της. Δεν έτρωγε για εβδομάδες γιατί έκανε χώρο στο στομάχι του για εκείνη! Η γυναίκα αυτή είναι πολύ τυχερή που δεν περίμενε λίγο ακόμα πριν πάει στον κτηνίατρο. Η επίσκεψη αυτή της έσωσε τη ζωή! Πηγή: viralman.gr 
Άνθρωποι, Διασκέδαση & Εύβοια | Επικοινωνήστε μαζί μας
Copyright ©2017 evianews και newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | email επικοινωνίας info@evianews.com
loading...