Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 00:43

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Γιατί να προτιμήσετε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο για την επόμενη εκδήλωσή σας
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 12:48:12 μμ

Παρότι συνηθίζεται στις επίσημες εκδηλώσεις να προτιμώνται οι λιμουζίνες, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητα ένα παγκόσμιο σύμβολο πολυτέλειας και στυλ, η δημοτικότητα τους τις έχει κάνει κοινότυπες. Πέραν της χλιδής όμως, εξίσου σημαντική είναι και η αίσθηση της μοναδικότητας. Εμείς στο ExotiCars είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις πιο αυστηρές απαιτήσεις σας.
Ξεχωρίστε από το πλήθος
Προτιμήστε να εμφανιστείτε σε μία εκδήλωση, λοιπόν, με ένα πανέμορφο κλασικό αυτοκίνητο, από το μεγάλο στόλο που διαθέτουμε στο ExotiCars, το οποίο θα στρέψει όλα τα βλέμματα σε εσάς και θα σας κάνει να αναδειχθείτε ανάμεσα στους τους υπόλοιπους καλεσμένους. Επιπλέον, σκεφθείτε πόσες διαφορετικές επιλογές έχετε όταν πρόκειται για μία αντίκα. Σίγουρα, μέσα στην τεράστια ποικιλία θα βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητα και το γούστο σας, καθιστώντας σαφές πως πρόκειται για ένα άτομο με μοναδικά ενδιαφέροντα. Αναλογιστείτε, επίσης, τη σημασία της πρώτης εντύπωσης, την οποία θα κερδίσετε εντυπωσιάζοντας τους πιθανούς μελλοντικούς σας πελάτες και συνεργάτες σας.
Κάτι που ίσως δεν είχατε σκεφτεί είναι πως οι φωτογραφίες που θα τραβηχτούν στην εκάστοτε εκδήλωση μπορούν να αποτελέσουν αξιόλογο περιεχόμενο για το εταιρικό site ή το προφίλ σας στα social media. Το να φωτογραφηθείτε με ένα κομψότατο και σπάνιο αυτοκίνητο αντίκα είναι μια πρωτότυπη ιδέα που δημιουργεί μια εικόνα πολυτέλειας και κύρους, προκαλώντας έτσι τις θετικές εντυπώσεις των πελατών σας.
Κάντε τη βραδιά αξέχαστη
Οι ειδικές περιστάσεις δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για εορτασμό, αλλά και για να δημιουργήσετε μαγικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Εμείς στο ExotiCars φροντίζουμε για αυτό. Έχοντας φτάσει με ασφάλεια στο χώρο της εκδήλωσης με το αμάξι των ονείρων σας, συμβάλλετε ώστε η ανάμνηση σας από εκείνη τη βραδιά να είναι μοναδική και συναρπαστική. Φυσικά, μιας και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι δε θα μπορούν να αντισταθούν στη θέα ενός αυτοκινήτου που δε βλέπει κανείς συχνά, η άφιξή σας θα αποτελέσει ένα από τα αξιομνημόνευτα σημεία της βραδιάς.
Όσο σημαντικό είναι να πλάσετε τη δική σας τέλεια θύμηση, άλλο τόσο είναι να εντυπωθείτε με αυτόν τον τρόπο στο μυαλό των υπόλοιπων παρευρισκόμενων που θα σας θαυμάσουν ως εκείνον που πρωτοτυπεί, τολμά και είναι γνώστης της τέχνης της οδήγησης ενός πολυτελούς και σπάνιου οχήματος.
Ζήστε την εμπειρία ενός vintage αυτοκινήτου
Τελευταία και σημαντικότερη είναι η ευκαιρία του να ζήσετε αυτοπροσώπως την αίσθηση που παρέχει ένα άριστα συντηρημένο όχημα αντίκα, όπως αυτά που προσφέρουμε στο ExotiCars. Αναπολήστε τον εαυτό σας να παρακολουθεί παλιές ταινίες αριστουργήματα στις οποίες φιγουράρουν τα καινούρια τότε μοντέλα, που πλέον θεωρούνται έργα τέχνης, και να αναρωτιέται πώς είναι η αίσθηση της οδήγησης και της επιβίβασης σε ένα τέτοιο κομψοτέχνημα. Θυμηθείτε πόσο θαυμάζατε τους πρωταγωνιστές που επιβιβάζονταν αγέρωχοι σε μία CADILLAC DE VILLE του 1976 ή μία  MERCEDES BENZ 170V του 1950. Πλέον έχετε την ευκαιρία, μέσω της υπηρεσίας μας, να νιώσετε αυτό που κάποτε σας φαινόταν ουτοπικό και να μοιραστείτε την αίσθηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρωταγωνιστήστε στη δική σας ταινία που δεν είναι άλλη από την πραγματική σας ζωή.


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Γ.Ε.ΜΗ.:141984522000)| Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]